Kerum je oko vrata imao zlatni lančić, a od sunca se sakrio ispod šilterice i velikih naočala. Fotografi su ga uhvatili na njegovu brodu u Rogoznici.

Galerija


Poduzetnika i političara Željka Keruma fotografi su uhvatili kada je stigao na svoj brod u Rogoznici, a u marini ga je bilo nemoguće ne uočiti. Po brodu se šetao u raskopčanoj košulji koja je otkrila i da je izgorio na suncu, no sudeći prema njegovim reakcijama, to ga nimalo nije uznemirilo.

Vezani članci Hotel Marjan, Željko Kerum i Ema Branica Skandal! Kerum na jednostavna pitanja novinarki Provjerenog uzvratio salvom vulgarnih uvreda: "Vi ste štraca, ne razumijete ni kur*a!" Željko Kerum napao reporterku Provjerenog - 8 Štraca, budaletina, vlaška mlada: Kerum nije stao na prostačkim uvredama i prijetnjama kompromitirajućim snimkama

Kerum je oko vrata imao zlatni lančić, a od sunca se sakrio ispod šilterice i velikih naočala. S njim u društvu nisu bili supruga Fani i njihova djeca.

59-godišnji Kerum i 35-godišnja Fani inače su se vjenčali 2013. godine pred dvadesetak uzvanika u Rimu. Zajedno imaju troje djece, Eleonoru, Zvonimira i Franu. Bivši splitski gradonačelnik u prvom braku s Ankicom dobio je sinove Joška i Zvonu te kćer Nevu.

Boris Rogoznica progovorio o intimnim porukama pa se ispričao Doris i obitelji: "Popustio sam muškim hormonima"