Hrvatski 007

ŽELJKO KERUM Evo 007 razloga zašto je on hrvatski James Bond

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tko bi bio hrvatski James Bond? Tko je on? Tko ima sve? Ubrzo smo shvatili.

On je opasan, uglađen, bogat, šarmantan, snalažljiv, omiljen među ženama. Najpoznatiji je Britanac na svijetu, a radi se, naravno, o Jamesu Bondu. Nedavno smo pogledali 'Spectre', najnoviji film u serijalu o stasitom tajnom agentu - i nagnalo nas je to na razmišljanje... Tko bi bio hrvatski James Bond? Tko je on? Tko ima sve? Ubrzo smo shvatili. To može biti samo on. Kerum. Željko Kerum. Rođen u Ogorju, stasao u podnožju Svilaje.

Pogledaj i ovo Gordan i Sonja Jandroković - 7 Izvršili građansku dužnost Našim političarima na biralištima su se pridružile supruge koje ne viđamo često, a njihova su najveća podrška!

Polako, nemojte se uzbuđivati. Objasnit ćemo vam našu tezu. U sedam točaka, naravno. Ipak se radi o gospodinu '007':

Moć i energija

Posjeduje Bond iznimnu energiju i moć. Karizmu u nastupu, okretnost u radu. Kao što Bond sređuje negativce, tako Kerum vlada svojim poslovnim carstvom, usput se ubacuje i u svijet politike, osebujnim nastupom trsi se sa protivnicima! To je ta energija!

Bond ima Martini, a Kerum Dom Perignon

Uglađeni James voli piti Martini nakon napornog dana, dok Kerum svoje trude i umor liječi Dom Perignonom, navodno. Obožava usto pojesti ćevape, janjetinu ili pršut. Čak je pokrenuo i trend na društvenim mrežama. Meni kakav bi trebao jest hrvatski Bond. #pršuting

Jahte, auti i ostali gadgeti

Viđali smo Bonda u najljepšim automobilima sadašnjice, a ni Kerum nije 'ostao dužan'. Maybach, Ferrari... Neće se hrvatski Bond voziti u bilo čemu. A voli i jahte, pa je ljeta provodio na luksuznoj Maiori 33.

Lijepe žene

Bond je veliki zavodnik, a ni Kerum ne zaostaje. Zbog njega su se vodili čak i sudski sporovi, a on je na sve mudro šutio. Uostalom - to radi pravi gospodin, kakav mora biti Bond. Sve dok se nije zaljubio u Fani Horvat, koja ga je smirila. Zgodna, plava, mlada - Kerum je slab na ljepotice i galantno im ugađa.

Podatke mijenja redovito

Možda svega par novinara u državi trenutno zna pravi Kerumov broj telefona. Gospodin redovito mijenja mreže, aparate i brojeve. Kad ste hrvatski James Bond, jako ste traženi. A tko će to izdržati? Nepotrebno je reći da se i Bondovi podaci jako brzo i često mijenjaju. Ipak, mi smo jedni od onih koji su uspjeli doći do hrvatskog Bonda. - Ja James Bond? Koliko ja znam, Bond je bio tajni agent, a ja to nisam -, kratko je prokomentirao Kerum te kazao da ga nazovemo sutra ujutro. Nije se više nikad javio. Možda je otišao na tajni zadatak.

Kockanje i skupi hoteli

Zna se da Kerum voli zaigrati i kockati. I navodno je u tome jako dobar pa često 'odere' protivnike. Tko ima, na njega se lijepe - reklo bi se. Imali smo prilike često i Bonda vidjeti u konckarnicama i finim hotelima.

Opasan, ali i dobrodušan

Nije njemu teško vikati, vrijeđati i uvrijediti. Ali voli i pomoći. 'Barba Kerum' otvorio je brojna radna mjesta pa ga narod poprilično voli zbog toga.

Sedam razloga zašto je Kerum naš 007. Ipak... Nešto čak ni James nema, dok Kerum ima. Radi se o iznimnoj Nevenki Bečić, njegovoj slavnoj sestri! Braco i seka uspjeli su pa su se zajedno pojavljivali u Saboru, osnovali stranku, vedrili i oblačili Splitom...

E moj Bond, nabavi si sestru.



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene