Lijepo im je

Bračni par Joksimović otputovao je u ''grad svjetla'', a Jovana je dobila usporedbe s Juliom Roberts

Željko i Jovana Joksimović - 2 Željko i Jovana Joksimović - 2 Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Jovana Joksimović - 2 Željko i Jovana Joksimović - 1 Jovana i Željko Joksimović - 4 Jovana i Željko Joksimović - 2 +0 Jovana i Željko Joksimović - 1 Galerija

Željko Joksimović i supruga Jovana otputovali su grad ljubavi Pariz, a podijelili su i zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

Željko Joksimović i Jovana Joksimović otputovali su Pariz, a Željko je već objavio i fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj pozira sa suprugom, a u pozadini se vidi Eiffelov toranj.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Kakva vila, kakva raskoš! Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

''Pod krovovima Pariza'', napisao je Željko u opis i to na francuskom jeziku, a pratitelji su nastavili hvaliti ovaj predivan par.

''Slika je baš super, a vas dvoje blistate!'', ''Prelijepi ste'', ''Divni ste kao i uvijek'', neki su od komentara.

Jedna obožavateljica Jovani je laskala i usporedbom s Juliom Roberts.

''Na trenutak pomislih Željko i Julia Roberts'', napisala je u komentar.

Supružnici su u braku od 2012. godine. Par je u travnju 2014. godine dobio sina Kostu, a u listopadu 2017. godine rođene su njihove kćeri blizanke Ana i Srna.

Željko je nedavno proslavio i 50. rođendan, a veliku proslavu organizirala je Jovana u jednom beogradskom prestižnom lokalu.

''On nije htio slaviti rođendan, a ja mislim da se 50. mora obilježiti. Ja u rođendanima uživam, hvala svima vama koji ste došli. Uživajte i vi, sad ćemo vam poslati neko piće'', rekla je Jovana na početku proslave.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Janjušević i Sandi Pego Helena Janjušević i Sandi Pego Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević +14 Sandi Pego, Helena Janjušević Celebrity Jedna od naših najljepših plesačica posvetila lijepe riječi svom partneru, a spomenula je i Cibocija: "Nije toliko opasan kako se čini!"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Petar Grašo - 2 Maja Šuput i Petar Grašo - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +10 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila fotku s Grašom: ''Nek sam i ja neke stvari nekom starijem od sebe s guštom objasnila''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene