Ljetuju na Jadranu

Željko Joksimović: 'Sve što sam u životu tražio u njoj sam našao'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izbacio je novi album koji je pripremao godinama, a neke pjesme čekale su i cijelo desetljeće. Željko Joksimović otkriva detalje o supruzi Jovani, kao i svoje planove za ljeto na Jadranu.

Popularni glazbenik Željko Joksimović održao je koncert u Umagu na 26. Tenis Croatia Openu, a svoje je obožavatelje iznenadio i novim albumom kojeg je pripremao nekoliko godina. 

Pogledaj i ovo Željko i Mina Joksimović po njihovu ukusu Zavirite u luksuznu kuću Željka Joksimovića: Sve odiše atraktivnim detaljima, a onaj u vrtu posebno plijeni pozornost!

Najpopularniji pjevač regije doživio pravi šok: 'Spasili me Srbi iz Abu Dhabija!'

'Uistinu sam jako ponosan na publiku u Hrvatskoj, hvala vam na svim godinama velike ljubavi, puno mi znači njihova podrška', rekao je beogradski pjevač, piše Story. Ipak, njegova najveća podrška je supruga Jovana s kojom je ima 1,5-godišnjeg sina Kostu. 'U Hrvatskoj se osjećamo kao kod kuće, jako ugodno i opušteno', kaže Željko koji će s obitelji i ove godine ljetovati na hrvatskoj obali.

'Kosta je radosno i veselo dijete koje je unijelo neizmjernu sreću u naše živote', kaže ponosni pjevač te ističe da je uz svoju suprugu Jovanu našao sve što je tražio. 'Jovana je žena za sva vremena. Moj prijatelj, moja ljubav, podrška. Sve što sam u životu tražio u njoj sam našao', zaljubljeno priča Joksimović. 

Osim malenoga Koste, ima i odraslu kćer Minu koja je studentica glazbene akademije.

Mnogi se slažu da je izrasla u zgodnu mladu ženu, a ona radi i na svojim glazbenim materijalima.

'Često je u mom studiju, snima obrade i radi ono što voli. Ponosan sam na njezin pogled na svijet. Zna da u meni ima svu podršku ovog svijeta – oca, prijatelja i glazbenog mentora', kaže pjevač.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene