Poznati glazbenik nastupio je u sklopu kulturno-umjetničke i turističke manifestacije Terezijana.

Galerija


Željko Joksimović nastupio je u Bjelovaru.

Poznati glazbenik nastupio je u sklopu kulturno-umjetničke i turističke manifestacije Terezijana, koja traje još danas, 16. lipnja.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Nesavjesni roditelji pozvali Hitnu pomoć za dijete i nisu rekli da su u samoizolaciji: Tim je izoliran, čekamo rezultate testova Željko Joksimović (Foto: Marin Tironi/Pixsell) Željko Joksimović: Ponosan sam što su moje pjesme slušane i aktualne i nakon toliko vremena

Podsjetimo, cijela manifestacija inspirirana je povijesnim događajima i oživljava uspomene na osnivačicu grada, caricu Mariju Tereziju, a osim bogate kulturne i ugostiteljske ponude, tu je svake godine i bogata zabavna ponuda koja je ove godine na pozornicu izvela splitski band TBF i Željka Joksimovića.

Željko je nastupio druge večeri festivala te oduševio brojnu publiku, a najviše mu se veselio ženski dio publike, čiji je miljenik već godinama.

U ležernoj kombinaciji traperica i crne majice kratkih rukava, Željko je oduševio stasom i glasom, no njegovo srce pripada samoj jednoj, supruzi Jovani, s kojom je u braku od 2012. godine te imaju dvije kćeri.

Ipak, ovo je popularnom pjevaču drugi brak, a iz prvog ima još jednu kćer Minu. Njegova prva supruga Vesna ne voli se medijski eksponirati, pa njezina kćer tu i tamo podijeli koju zajedničku fotografiju na Instagramu, dok je sama Mina postala svojevrsna zvijezda jer je izrasla u pravu ljepoticu, a odlično joj ide i glazba, na tatu.

S druge strane, Jovana je u susjednoj Srbiji televizijska, ali i zvijezda društvenih mreža s gotovo 80 tisuća sljedbenika, pa je utoliko potpuna suprotnost njegovoj bivšoj supruzi.

Jovana ovaj put nije bila s njim, a vjerujemo kako je Željko sinoć priredio još jedan koncert za pamćenje. 

Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine