Glazbeni spektakl

Željko Joksimović otvara Rujanfest, Jole će dodatno zagrijati atmosferu na istoj pozornici

Jole (Foto: John Pavlish) Jole (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jole (Foto: John Pavlish) +0 Željko Joksimović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Na otvaranju Rujanfesta nastupit će Jala Brat & Buba Corelli, nakon njih će se na pozornicu popeti Željko Joksimović, a Joško Čagalj Jole dodatno će zagrijati atmosferu.

Danas, 13. rujna počinje Rujanfest, na kojem će nastupiti brojna poznata imena, čije su se nastupi nestrpljivo čekali.

Pogledaj i ovo Koncert Plavog orkestra (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Kakav show! Plavi orkestar u Zagrebu raspametio tisuće obožavatelja: ''Svi znaju tekstove od početka do kraja''

Potvrda da glazba ne poznaje granice zasigurno su razvnorsni nastupi i brojni sadržaji u kojima će mnogobrojna publika imati priliku uživati na Bundeku.

Na velikoj Fest pozornici nastupit će YouTube zvijezde Jala Brat & Buba Corelli, nakon njih će se na pozornicu popeti Željko Joksimović, a Joško Čagalj Jole, dodatno će zagrijati atmosferu na toj istoj pozornici. Istovremeno će na Open-air pozornici publiku zabavljati legendarni Edo Maajka, dok će na Extra pozornici zapjevati Dejan Matić.

14. rujna ili točnije subota i Fest pozornica, rezervirana je za Seku Aleksić i Miroslava Ilića, dok će na Open-air pozornici nastupiti Dino Jelusić, grupa Detour i DJ Roby Silva.

Raznolika ugostiteljska ponuda prostirat će se na rekordnih 2500 m2 te će nuditi raznolike specijalitete svih hrvatskih regija, za čiju će se pripremu brinuti vrhunski kuhari. Program za djecu nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a tu je i najveći lunapark u Hrvatskoj, koji je također našao mjesto na ovogodišnjem Rujanfestu.

Rujanfest je definitivno manifestacija koja se ne propušta i mjesto na kojem zabava, druženje i smijeh ne izostaju. Na Bundeku se može pronaći glazba za svakoga i cijena ulaznice koja je svima pristupačna.

Ulaz do 18:30 sati je besplatan svaki dan, a nedjeljom cijeli dan. Redovna ulaznica stoji 35 kuna, a za koncerte na Fest stageu mogu se kupiti VIP ulaznice u sustavu Eventima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene