Vole se kao i prvog dana

Ljubavna priča Bebeka i njegove Ružice traje već 21 godinu, a kemije među njima još nije nestalo

Željko Bebek (Foto: Instagram) Željko Bebek (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Bebek (Foto: Instagram) Željko Bebek (Foto: Instagram) Željko Bebek (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Željko Bebek o obitelji i poslu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Željko Bebek Željko Bebek, Ružica Bebek (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) +0 Željko i Ružica Bebek (Foto: Instagram) Galerija

Ljubav Željka i Ružice Bebek traje već više od dva desetljeća.

Ova domaća ljubavna priča traje punu 21 godinu.

Pogledaj i ovo Željko Bebek i supruga Ružica - 3 Ljubav na prvi pogled Željko Bebek i njegova 34 godine mlađa supruga zaljubljeniji su no ikad, a njihova priča počela je baš kao u filmu!

Radi se o onoj 73-godišnjeg Željka Bebeka i njegove atraktivne te 34 godine mlađe supruge Ružice. Ljubav se dogodila, a gdje drugdje, nego na njegovom koncertu kada ga je Ružica došla zamoliti za autogram.

Popularni pjevač se prije Ružice ženio dva puta te iz prvog braka ima dvoje djece, dok je s Ružicom dobio još dvoje, kćer Katarinu i sina Zvonimira. Bebek je i dva puta postao djed.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEBEK (@zeljkobebek) on

A iako su zajedno više od dva desetljeća, Željko ne skriva kako je i dalje lud za svojom suprugom od koje se doslovno ne odvaja, a svoju ljubav često pokazuje i na društvenim mrežama.

Upravo je na njima glazbenik podijelio nekoliko fotografija s romantične proslave Valentinova u jednom spa centru koja je uključivala masažu nogu te nazdravljanje šampanjcem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEBEK (@zeljkobebek) on

Inače, golišave fotografije ovog para nisu rijetkost, pa smo ih se tako nagledali u prošlosti, a čini se kako se ta tradicija nastavlja. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) +4 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Instagram) Celebrity Franka Batelić i Vedran Ćorluka poveli preslatkog gosta na romantičnu večeru za Valentinovo

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Vrhunac neukusa? Pokazala donje rublje dok se šetala gradom u kombinaciji koja joj nimalo ne pristaje

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Screenshot) Severina (Foto: Danilo Pavlović) Severina (Foto: Screenshot) Severina (Foto: Danilo Pavlović) +6 Severina (Foto: Danilo Pavlović) Clubzone Je li ovo jedno od najizazovnijih Sevkinih izdanja? Pjevačica poručila: ''Nek' se zna, ja sam ona što ostavlja''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene