Ljubav Željka i Ružice Bebek traje već više od dva desetljeća.

Galerija


Ova domaća ljubavna priča traje punu 21 godinu.

Vezani članci Željko Bebek (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Legendarni Bebek vratio se u djetinjstvo te otkrio kako se osjećao na štiklama i sa šljokicama Željko i Ružica Bebek (Foto: Instagram) Pozirali goli u krevetu! Bebek se prisjetio golišave, seksi fotke i obilježio važan datum

Radi se o onoj 73-godišnjeg Željka Bebeka i njegove atraktivne te 34 godine mlađe supruge Ružice. Ljubav se dogodila, a gdje drugdje, nego na njegovom koncertu kada ga je Ružica došla zamoliti za autogram.

Popularni pjevač se prije Ružice ženio dva puta te iz prvog braka ima dvoje djece, dok je s Ružicom dobio još dvoje, kćer Katarinu i sina Zvonimira. Bebek je i dva puta postao djed.

A iako su zajedno više od dva desetljeća, Željko ne skriva kako je i dalje lud za svojom suprugom od koje se doslovno ne odvaja, a svoju ljubav često pokazuje i na društvenim mrežama.

Upravo je na njima glazbenik podijelio nekoliko fotografija s romantične proslave Valentinova u jednom spa centru koja je uključivala masažu nogu te nazdravljanje šampanjcem.

Inače, golišave fotografije ovog para nisu rijetkost, pa smo ih se tako nagledali u prošlosti, a čini se kako se ta tradicija nastavlja. 

Franka Batelić i Vedran Ćorluka poveli preslatkog gosta na romantičnu večeru za Valentinovo

Vrhunac neukusa? Pokazala donje rublje dok se šetala gradom u kombinaciji koja joj nimalo ne pristaje

Je li ovo jedno od najizazovnijih Sevkinih izdanja? Pjevačica poručila: ''Nek' se zna, ja sam ona što ostavlja''