Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Donosimo vam nepoznate detalje života Ante Gotovine koji bi se trebali naći u filmu 'General'.


Film Antuna Vrdoljaka o generalu Anti Gotovini s nestrpljenjem se čeka. Bit će to film koji će pokazati detalje njegovog života u bijegu nakon raspisivanja Interpolove tjeralice. Detalji su to koji javnosti nisu poznati no ovaj je put brojne tajne otkrio njegov suborac i prijatelj Željko Dilber.

Vezani članci Slika nije dostupna Hoće li Ante Gotovina upoznati Penelope Cruz? Slika nije dostupna Goran Višnjić komentirao veliko iseljavanje mladih iz Hrvatske

Film će otkriti više o ulozi Željka Dilbera u životu generala. 'Istina je da sam jedini znao gdje je Ante i da radi njegove sigurnosti to nije znala ni njegova supruga. Kako je Dunja svo to vrijeme bila pod nadzorom, morali smo paziti da sastanak s obitelji ne bi otkrio Antin položaj, te sam ja jedini kontaktirao s njim. Što se tiče mjesta njegova skrivanja, evo prvi puta ću reći gdje se nalazio i kako sam odlazio tamo. Skrivao se u ribarskim kućicama i na brodovima po Kornatima, na Dugom otoku i Ugljanu. Nikad tamo nisam odlazio svojim brodom jer sam znao da me prate. Svaki put bih unajmio drugi brod i otišao do otoka na kojemu se Ante trenutno nalazio, odnoseći mu hranu i čistu odjeću. Skrivanje po ovim otocima trajalo je dva mjeseca, a onda je prešao granicu i sklonio se u inozemstvu', kazao je Dilber za zadarski.hr.

Generala u filmu 'General' utjelovit će Goran Višnjić.

Pročitajte i priču o hrvatskim glazbenicima koji su politici okrenuli leđa.