obiteljski video

Kći željka Bebeka postala mladenka, on joj je posvetio pjesmu, a u videu se pojavljuje i njegov sin s kojim inače nastupa!

In Magazin: Željko Bebek i sin Zvonimir In Magazin: Željko Bebek i sin Zvonimir In Magazin 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Željko Bebek i sin Zvonimir In Magazin: Željko Bebek i sin Zvonimir In Magazin: Željko Bebek i sin Zvonimir Željko Bebek In Magazin: Željko Bebek i sin Zvonimir Željko Bebek Ružica i Željko Bebek - 4 Ružica i Željko Bebek - 2 Željko Bebek (Foto: PR) Željko Bebek +0 Željko Bebek Galerija

Uz slavnog oca buduću je mladenku u videospotu odglumila Katarina Bebek, a kako se u gitarskim solo dionicama pojavljuje i njezin brat Zvone Bebek možemo ovo nazvati pravim obiteljskim videom.

Legendarni Željko Bebek novu je pjesmu i spot posvetio svojoj kćeri, kao i svim očevima koji će jednog dana svoje kćeri pratiti do oltara, do izabranika njihovog srca.

Pogledaj i ovo In Magazin: Željko Bebek ''desio se taj klik'' Posebna veza Željka Bebeka i Dubrovnika: ''Pokazuje se da smo bili jedno za drugo, o razlici u godinama nikad nismo razmišljali''

"Kćeri moja, ljubav nek' ti sja, nek' te voli kao ja", iskreno će svaki otac poželjeti svojoj kćeri, a emocije tog trenutka pojačat će stihovi: "Nisam manje muško, ako sada zaplačem, godine su prošle i bez da se okrenem."

Nije puno trebalo da na novu pjesmu reagiraju brojni obožavatelji i ostave svoje komentare oduševljenja na YouTubeu, u samo jedan dan spot je vidjelo preko 27.000 ljudi. Predivne stihove hitmajkera Nenada Ničevića uglazbio je Branimir Mihaljević koji je napisao i aranžman.

Uz slavnog oca buduću je mladenku u videospotu odglumila Katarina Bebek, a kako se u gitarskim solo dionicama pojavljuje i njezin brat Zvone Bebek možemo ovo nazvati pravim obiteljskim videom. Režija i ovog spota povjerena je Sandri Mihaljević, redateljici mnogih Bebekovih spotova.

Pjesmi "Kćeri moja" prethodili su hit singlovi "Kupit ću nam sat", "Učini me sretnim", "Dunavom" i "Sto sam dana pio" koji se nalaze na albumu "Mali oblak ljubav", jednom od najprodavanijih domaćih izdanja. Još jedna od pjesama na novom albumu je i duet Željka Bebeka i Zvone Bebeka, "Kakav otac, takav sin", tako da će i svi očevi sinova uskoro dočekati videospot za svoju pjesmu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Celebrity Najtužnija princeza javila se novom fotkom, pa sve još više zabrinula: "Ona stvarno ne izgleda dobro, pogledajte joj ruke"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene