13. dan

Majka naše uspješne manekenke pozitivna na koronu: "A što bi bilo da nisam bila toliko oprezna?"

Jolie Petite by Ljupka Gojić Jolie Petite by Ljupka Gojić Jelena Balić/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jolie Petite by Ljupka Gojić Ljupka Gojić Mikić - 1 +0 Ljupka Gojić Mikić - 3 Galerija

Željka Barać Gojić, majka Ljupke Gojić Mikić, na Instagramu je sa svojim brojnim pratiteljima podijelila svoje iskustvo gotovo dva tjedna nakon što je saznala da je pozitivna na koronavirus.

Majka jedne od naših najuspješnijih manekenki Ljupke Gojić Mikić, Željka Barać Gojić pozitivna je na koronavirus. To je otkrila na Instagramu, gdje je i opisala kroz što prolazi ovih dana.

"13. dan. Osim podočnjaka, bljedila, opadanja kose, dva dana groznice, 10 dana temperature 37,2, par proljeva, dva dana bolova u leđima, nogama i zglobovima, umora... Ostalo je prošlo da bolje nije moglo. Sad sam sigurna da je sve u tome koliko virusa uneseš u sebe, a ja masku nisam skidala, družila se s pet ljudi i nitko od njih nije imao simptome ni prije ni poslije mene (ako ne dobije u ova dva dana). Nisam se vozila liftom, prala sam ruke redovno. Nijednom se nisam nakašljala, njuh koji nemam 10 godina vratio se prije korone i nije nestao. Što bi bilo da nisam bila toliko oprezna, ne smijem ni pomisliti. A zbog astme i visokog tlaka mislila sam da se neću izvući. Čuvajte se maksimalno, pa će vas i korona minimalno", napisala je Željka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žeža Barac Gojic (@crvekvriti) on

Ako je već ne možemo izbjeći, neka nam svima bude tako... Želim vam brzi oporavak!

U komentarima je dobila niz poruka ohrabrenja i želja za brzi oporavak.

"Ti si komandos, korona nije dovoljno spremna za tebe", "Suosjećam s Vama, imala sam u ova dva tjedna iste simptome koje ste i Vi naveli. Iako ih vode pod blage, meni nisu nimalo bili blagi. Nosila sam masku, prala ruke, potrošila na litre dezinficijensa, ni s kim se nisam grlila, držala distance i, eto, ipak sam dobila tu koronu", "Brz oporavak i povratak unučicama", "Svu sreću želim! Drago mi je da ste dobro i to mi ulijeva nadu jer je i moj muž astmatičar - da ako se čuvamo, sve može dobro proći", "Želim Vam da se brzo oporavite! Hvala na objavama, samo Vi nama pišite", "Ako je već ne možemo izbjeći, neka nam svima bude tako. Želim Vam brzi oporavak", samo je dio poruka koje je dobila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene