Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica je bila prilično ljutita jer nije dobila ono što je htjela.


Glumica Mary-Louise Parker, koja se proslavila ulogom u filmu 'RED', 'Howl' i 'Goodbye Lover', ovog tjedna je optužena za prijetnje smrću.

Vezani članci Marija Baksa (Foto: Screenshot) Još jedan rastanak: Velika zvijezda i seks-simbol Jugoslavije preminula u 74. godini života Katarina Baban (Foto: Dnevnik.hr) Nova modna kampanja Katarine Baban: Četiri glumice set zamijenile manekenskim vodama

Naime, Mary-Louise je navodno psovala i prijetila prodavaču antikvarijata koji je prodavao njezinu torbicu.

>> Ovako se zabavljaju britanske reality zvijezde!

Prema priči glasnogovornika dućana, Mary-Louise je u trgovinu došla s prijateljicom koja je htjela kupiti njezinu torbicu koja je bila na prodaji u antikvarijatu.

Vlasnik dućana nije htio prodati torbicu, a tad je Mary-Louise poludjela i počela vikati:'Želiš li se ti uopće probuditi sutra ujutro? Moram napraviti samo jedan telefonski poziv, pe***ino!'.

Glasnogovornik glumice pak je izjavio kako svi koji znaju Mary znaju i to da ona nikad ne bi u svom vokabularu upotrijebila takvu psovku, ali da nije ni prijetila vlasniku trgovine već je on njezin dolazak u dućan iskoristio za vlastitu promociju. 'Mary-Louise je napustila dućan kad je shvatila da je izigrana, nije bilo nikakvog sukoba u dućanu', tvrdi glasnogovornik.

Vlasnik trgovine ipak je podnio prijavu u policiji u New Yorku protiv glumice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook