Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Legendarna pjevačica Dionne Warwick želi proglasiti bankrot jer državi duguje ukupno 10 milijuna dolara na ime poreza.


U zahtjevu koji je uputila poreznoj upravi američke savezne države New Jersey, Warwick je navela da gotovo sedam milijuna dolara duguje na ime neplaćenog poreza između 1991. i 1999. godine, dok više od tri milijuna dolara otpada na porezni dug državi Kaliforniji.

>> Thompson platio 1,2 milijuna kuna poreza, ali dug i dalje ne priznaje

Vezani članci Investicije u Hrvatskoj (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Zašto Hrvatsku zaobilaze investicije? Leži li ključ jačeg gospodarstva u estonskom modelu oporezivanja? Milan Bandić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) - 1 Potvrđena presuda u korist Milana Bandića: Zagrebački gradonačelnik ne mora vratiti višemilijunski iznos

U prijavi je naveden i njen mjesečni prihod od 21.000 dolara te životni troškovi u istom iznosu.

Mlađe generacije vjerojatno nisu ni čule za ovu pjevačicu. Stariji je pamte po klasicima kao što su 'Walk On Bay', 'I Say a Little Prayer' i 'Do You Know the Way to San Jose', a srednjoj generaciji najpoznatija je kao teta pokojne dive Whitney Houston.

Izvori bliski bankrotiranoj pjevačici tvrde da je Warwick žrtva loših financijskih savjetnika, da je porez s vremenom otplaćen, a da su za golemi dug krive nagomilane kamate.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook