imaju li pravo?

Žele i zvijezde s neba: Razmažene dive suludih zahtjeva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što sve zvijezde traže da ih dočeka u backstage prije nastupa? E pa izgleda da sve što zvijezde žele, to i dobiju.

Sjećate li se kada je U2 dolazio u Hrvatsku? Oni su tražili 'samo' Mercedese S i ML klase i odsjedanje u hotelu od 5 zvijezdica. No njihove kolege izvođači znaju imati i puno neobičnije zahtjeve. Pa krenimo redom...

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

Tračevi o slavnima u koje ste i VI povjerovali!

1. Beyonce

Da bi sačuvala svoj glas, Beyonce zahtjeva da se u svim prostorijama u kojima boravi temperatura održava na 22,5 °C. Zbog svog ugovora s jednim bezalkoholnim pićem, oni koji se šetaju s pićem suparničkog brenda su odmah izbačeni.

2. Jay-Z

Za razliku od svoje supruge, Jay-Z temperatura prostorija mora biti - 22,2°C, što je možda razlog zašto on i Beyonce odsjedaju u odvojenim prostorijama kada imaju zajedničke nastupe. Od ostalih zanimljivosti, Jayu je potrebno čak 17 garderoba i staklenka vrlo kvalitetnog maslaca od kikirikija.

3. Rihanna

Pjevačici Rihanni jako je važno unutarnje uređenje prostorijeu kojoj boravi. drži do unutarnjeg dekora. Traži visoko kvalitetne tkanine, crne ili plave zavjese s dodatkom ledeno plavog dekora, sag s uzorkom leoparda i 4 četvrtaste vaze ispunjene ljiljanima. Naravno podovi moraju biti besprijekorno čisti jer ona voli hodati bosa.

Transformacija zvijezde: Jedino RiRi ovo polazi za rukom

4. Madonna

Kraljica popa je i kraljica zahtjeva. Madonna je ipak diva koja putuje s 200 ljudi u svojoj pratnji, od kojeg jedan ima dužnost da isključivo skuplja njezinu prljavu odjeću. Zahtjeva da joj garderobe budu ispunjene s bijelim i ružičastim ružama dugima točno 15 cm, novo postavljenom WC daskom gdje god dolazi i oko 20 fiksnih telefonskih linija.

Nije mogla odoljeti - poljubac koji je izazvao skandal!

5. Adele

Naspram svih njih Adele ispada još i najskromnija. Traži sendviče s piletinom i zelenom salatom, crno vino najbolje kvalitete i 20 kutija cigareta. Adele je inače strastvena pušača, a cigarete očito ne djeluju na njezine vokalne sposobnosti.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene