Nadaju se ipak najboljem

Dragan Nikolić na aparatima - stanje je kritično

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarni beogradski glumac Dragan Nikolić završio je u bolnici krajem prošlog tjedna, jer mu se zdravlje opet pogoršalo.

Liječnici se svim snagama bore da Dragan dobije i ovu bitku s bolešću, ali njegovo se stanje drastično pogoršalo i na životu ga održavaju tek aparati. Supruga, poznata glumica, Milena Dravić shrvana je zbog teške situacije, ali je nada i optimizam ne napuštaju.

Pogledaj i ovo Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) Povučeni život Susjedi otkrili kako Milena Dravić živi nakon smrti supruga: ''Pati za Draganom, ali to čini dostojanstveno''

'Draganovo stanje nije dobro, prognoze nisu dobre, ali dragan se već jednom našao u ovakvoj situaciji prošle godine, pa se liječnici nadaju kako će se i ovaj put izvući', rekao je izvor blizak Nikoliću za 'Kuris.rs'.

Glumac probleme s bolešću ima već nekoliko godina, a stvari su najlošije s crijevima i plućima. Prošle godine je nakon šest mjeseci hospitalizacije pušten kući dobro se oporavljao, ali na žalost, bolest se vratila. Dragan je tada rekao kako mu je bilo lakše jer je Milena cijelo vrijeme bila uz njega.

Iskreno se nadamo da će Dragan dobiti i ovu bitku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene