Slavni pjevač Zdravko Čolić otkrio je koju pjesmu iz vlastitog repertoara voli najviše i zašto.


Zdravko Čolić jedan je od najpoznatijih i najdugovječnijih pjevača na našim prostorima, te zasluženo nosi titulu regionalne legende. Na početku karijere, neko vrijeme se htio probiti i na europsko tržište te je tako postao Dravco i pjevao na njemačkom, ali onda je ipak shvatio da to nije ono što želi. Nedavno je tako otkrio da snima i novi album, koji će mu biti 15. po redu, te koja mu je najdraža pjesma iz vlastitog repertoara.

Vezani članci Una Čolić Kći Zdravka Čolića sve je popularnija zbog fotki koje objavljuje na Instagramu, zadnjom je izazvala pravu pomutnju među fanovima Una Čolić - 7 Kći Zdravka Čolića sve popularnija zbog seksi fotki: On oduvijek voli privatnost, no njoj je draža pozornost

'Najviše volim pjesmu 'Sinoć nisi bila tu' jer je to prva pjesma s kojom sam se izdvojio poslije rada u bendovima. S nostalgijom se sjećam raznih festivala iz tog perioda, mnoštvo autora koje je danas nemoguće okupiti na jednom mjestu. Naravno, tu je i hit 'Gori vatra' Kemala Montena. To je bio početak moje karijere, a već sam predstavljao tadašnju Jugoslaviju na Eurosongu', kazao je Čolić za srpski Hello.