Slavni pjevač Zdravko Čolić otkrio je koju pjesmu iz vlastitog repertoara voli najviše i zašto.


Zdravko Čolić jedan je od najpoznatijih i najdugovječnijih pjevača na našim prostorima, te zasluženo nosi titulu regionalne legende. Na početku karijere, neko vrijeme se htio probiti i na europsko tržište te je tako postao Dravco i pjevao na njemačkom, ali onda je ipak shvatio da to nije ono što želi. Nedavno je tako otkrio da snima i novi album, koji će mu biti 15. po redu, te koja mu je najdraža pjesma iz vlastitog repertoara.

Vezani članci Zdravko Čolić - 4 Miljenik žena osvojio javnost potezom koji je napravio u tajnosti, no netko ga je ipak zapazio Una Čolić Ova ljepotica kći je seks-simbola bivše države, a zbog provokativnih fotografija sve je popularnija na društvenoj mreži

'Najviše volim pjesmu 'Sinoć nisi bila tu' jer je to prva pjesma s kojom sam se izdvojio poslije rada u bendovima. S nostalgijom se sjećam raznih festivala iz tog perioda, mnoštvo autora koje je danas nemoguće okupiti na jednom mjestu. Naravno, tu je i hit 'Gori vatra' Kemala Montena. To je bio početak moje karijere, a već sam predstavljao tadašnju Jugoslaviju na Eurosongu', kazao je Čolić za srpski Hello.