Poznati pjevač u javnost je iznio neke škakljive detalje u vezi svog seksualnog života.


Zdravko Čolić nedavno je u javnost iznio detalje svog burnog seksualnog života. Kao velika zvijezda uvijek je bio okružen ljepoticama i obožavateljicama koje su ga spopadale na svakom koraku.

Zdravko Čolić priznao: 'Sad sam si najviše seksi'

Vezani članci On i ona Njezina i njegova strana: Cure usporedile noćne ormariće pa otkrile zanimljive sličnosti Provjereno: Seksualno uznemiravanje - 1 Potresne ispovijesti o seksualnom uznemiravanju: ''Glupačo, nemaš pojma. Sve si postigla zato šta spavaš sa svima sa svoje klinike''

Nevinost je izgubio na livadi s jednom mladom čobanicom. Kaže kako je to bila čista idila. Za Playboy je otkrio i to kako su mu se sviđale žene s velikim grudima, ali i da ga je privlačio seks u troje.

Jednom prilikom otišao je u Hamburg s prijateljem u namjeri da imaju seks u troje. Kaže kako su oko bacili na jednu Španjolku, ali su bili toliko neozbiljni da do odnosa nije došlo.

VIDEO Ljepotica koja ne izlazi Čoliću iz glave!

Zdravko podržava prostituciju i kaže: 'Bolje da čovjek plati, nego da prevari ženu koju voli'. Plaćao je za seks kako bi razbio bračnu monotoniju.

U vrijeme najveće slave i popularnosti nije ga bilo moguće vidjeti sa djevojkama, a razlog tome je, kako tvrdi, to što sa ženama voli biti na samo. Prisjetio se i kako su jedine dvije žene koje je poljubio u javnosti njegova supruga Aleksandra i Elizabeta Vidas, manekenka iz Rijeke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook