kao iz filma

Luksuzni dom Čolić godinama skriva, a sad se počastio novom nekretninom na jedinstvenoj lokaciji, nevjerojatno je što sve ima!

Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: PR) Zdravko Čolić (Foto: PR) Zdravko Čolić Zdravko Čolić (FOTO: Aleksandar Kerekeš Keky) +0 Zdravko Čolić Galerija

Prema pisanju srpskih medija, Zdravko Čolić je kupio luksuzni penthouse u Zlatiboru, u kompleksku koji će navodno biti najmoderniji i najbogatiji u tom dijelu Srbije.

Legendarni pjevač Zdravko Čolić odlučio se, prema pisanju srpskih medija, počastiti novom luksuznom nekretninom na Zlatiboru, a navodno će biti najmodernija i najbogatija u tom dijelu Srbije.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Jedan, jedini! Najveći regionalni šarmer zapjevao u čast žena te oduševio prvim od dva koncerta u Varaždinu!

Prema Informeru, u tijeku je izgradnja luksuznog zdanja s četiri nivoa, podzemnom garažom, restoranom, recepcijom na ulazu, dječjom igraonicom, spa-centrima, staklenim bazenom i heliodromom. Zdravko je navodno odučio kupiti stan upravo ovdje jer će se u ponuditi nalaziti i određeni medicinsko-sportski sadržaji, poput kriokomore i barokomore, a poznato je da on često koristi hiperbarične komore pomoću kojih održava dobro zdravlje i mladolik izgled.

Zdravko i njegova obitelj inače žive u luksuznoj vili u mirnom dijelu beogradskog naselja Košutnjak, koju je neko vrijeme uspješno skrivao od javnosti, sve dok njegova kći Una nije počela objavljivati fotografije na društvenim mrežama.

Vila je okružena zelenilom koje priječi znatiželjne poglede, no Una je na svojem Instagramu otkrila da se iza krije veliko dvorište s vrtom, bazenom i trampolinom, a njezine fotke otkrivaju i luksuznu unutrašnjost kuće.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić i Žanamari Perčić - 1 Celebrity Seksi fotke kao dokaz da je naša pjevačica liniju dovela do savršenstva: Na sceni se pojavila još 2004., ali s godinama izgleda sve bolje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene