vesela istrijanka

Izlazak iz "Farme" teško joj je pao, a u životu joj se dogodila jedna čudna promjena: "Ali lijep je osjećaj..."

Zdenka Jakus Zdenka Jakus Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zdenka Jakus Zdenka Jakus Zdenka Jakus Zagrljaj Sanje Emm i Zdenke Jakus +0 Zdenka Jakus Galerija

Zdenka Jakus kaže kako joj bilo jako lijepo u showu "Farma More i Maslina" i da je imala osjećaj kao da je to njezin drugi dom.

Avantura u showu "Farma More i Maslina" završila je za Istrijanku Zdenku Jakus (49) koja je bila izabrana za prvog duelista.

Pogledaj i ovo Tomislav Pavlović Prava fešta tek slijedi! Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

"Nije me iznenadilo što su me odabrali za prvog duelista, ali mi je teško palo što sam ispala iz 'Farme'. U početku nisam toliko mislila o nagradi, ali s vremenom sam se sva predala i kako se bližio kraj, počela sam razmišljati o glavnoj nagradi. 'Farma' je postala moj drugi dom", ispričala je Zdenka. 

Za nju je sudjelovanje u showu bilo pozitivno iskustvo. "Na Farmi mi je bilo jako lijepo, upoznala sam puno različitih ljudi, bilo je teško fizički, ali najteže psihički. Nije mi žao ni trena što sam pristala na takvu igru. To je jedno novo iskustvo u mom životu i ponovila bih ga opet", istaknula je. 

Zdenka tvrdi kako se u showu ponašala isto kao i u svom privatnom životu, samo je puno više razmišljala o sebi i trpjela neke stvari. "Zato sam i izgledala onako namršteno, ljuto i umorno. Sve je to sada lijepo gledati na televiziji jer znam što se sve događalo iz minute u minutu. Kada vidim ostale farmere i sebe, suze same krenu jer znam koliko nam je bilo teško, ali ipak i lijepo", objasnila je. 

Otkrila je kako njezini sinovi i prijatelji zasad imaju samo pozitivne komentare. "Imam njihovu apsolutnu podršku jer ipak je sve to samo igra i trebalo je sve to izdržati", rekla je.  

Zdenka se na farmi zbližila sa svim natjecateljima, ali od svih njih najviše joj je srcu prirasla Maja. "Možda je Josip divan dečko, ali ja se sve to vrijeme nisam nikako mogla složiti s njime", priznala je. 

Kaže kako čim je izašla iz "Farme" nazvala svoje sinove, njihove cure i svog dragog jer su joj oni najviše nedostajali. Dolazak doma i susret s njezina tri sina rekao joj kako im je bilo bez nje svih tih tjedana. "Samo majka zna kako je to kad vidiš svoju djecu nakon toliko vremena", naglasila je Istrijanka. 

Tvrdi da njezina svakodnevica izgleda isto kao i prije ulaska u show "Farma More i Maslina", no ipak se dogodila jedna promjena. "Samo je malo čudno jer me ljudi zaustavljaju po ulici, a to je jako lijep osjećaj. Nakon izlaska iz Farme nastavila sam svoj radni život u tvornici, gdje su me moji kolege lijepo dočekali. Život je lijep dok je zdravlja. Treba ga znati uživati!" zaključila je Zdenka. 

Show "Farma More i Maslina" ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!
 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Carole i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Celebrity Djeca princa Williama i Kate Middleton bit će presretna, stiže prinova: "Cijela je obitelj oduševljena!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene