Kao u bajci

Zbog veze sa slavnom glumicom dobio otkaz!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Veza poznate glumice Ceyde Ates, koju gledamo u seriji 'Djevojka imena Feriha', razljutila je obitelj njezinog dečka koji se zbog nje odrekao lagodnog života.

Ceyda Ateş u Hrvatskoj je poznata kao Hande u seriji ´Djevojka imena Feriha´, ali u Turskoj je pažnju privukla i gotovo bajkovitom pričom.

Ljubav između nje i odabranika njezinog srca, turskog biznismena Buğra Toplusoya, razljutila je njegovu obitelj. Prema pisanju turskog portala Sabah, njegov otac vezu nikako ne prihvaća.

Svom sinu je namijenio upravljanje obiteljskom tvrtkom koju pomno gradi u poslovno carstvo posljednjih 30 godina. Ali je sinu, nakon što je odbio raskinuti vezu s popularnom glumicom, umjesto poslovnog prijestolja uručio – otkaz.

Buğra, koji je prošle godine imenovan predsjednikom izvršnog odbora obiteljske tvrtke, tako je prekinuo sve veze s tvrtkom, a i rijetko se viđa s obitelji.

Pogledaj i ovo showbuzz Hrabra i uporna Izgleda bolje no ikad, ali iza nje su teški dani borbe protiv bolesti!

Uspješna i lijepa mlada žena

Zanosna turska glumica, voditeljica i model Ceyda Ateş rođena je u Ankari 14. rujna 1987. godine. Već od malih nogu Ceyda je bila prava ljepotica: pobijedila je na dječjem izboru ljepote sa samo pet godina te tako zakoračila u svijet televizije.

Pohađala je satove glume u Kulturnom centru Barış Manço, a jedno vrijeme je radila i kao voditeljica showa 'Dizi Magazin' na kanalu Cine5.

Do 25. godine života Ceyda je nanizala više od 30 uloga u televizijskim serijama te na filmu, a uloge u serijama ´ Yer Gök Aşk´, ´Doludizgin Yıllar´ i ´Yalan Dünya´ samo su neke od njih.

Seriju 'Djevojka imena Feriha' gledajte svakog dana na Novoj TV od 20 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene