Pa ti varaj

Je li razvod njezin najunosniji 'posao'?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Preljub s mladom glumicom došao ga je glave...

Dvije godine nakon što je redatelj Rupert Sandres prevario suprugu Liberty Ross s glumicom Kristen Stewart, Ross se dobro osvetila nevjernom suprugu.

Pogledaj i ovo showbuzz Otvaranje starih rana Još jedan udarac nevjernog supruga: 'Kristen je savršena!'

Ne može mu oprostiti - razvode se!

Naime, njegova nevjera njoj je donijela poprilično bogatstvo. Tako je u brakorazvodnoj parnici dogovoreno da će Ross dobiti njihovu kuću u Los Angelesu i stan u Londonu, a stanje bankovnog računa povećat će tako đšto joj je pripalo i 15 % zarade od Sandersovih budućih filmova te polovica zarade od 230 milijuna funti od filma 'Snow White and the Huntsman', piše People.

Također će primati i alimentaciju u iznosu od 25 tisuća dolara mjesečno do ljeta 2018. ili dok se ponovno ne uda, ako to bude prije ovog roka. Ross je majka dvoje djece, 9-godišnje Skyle i 7-godišnjeg Tennysona, pa će i za njih mjesečno dobivati 14 tisuća dolara.

Ovo nije jedini unosni razvod u svijetu celebrityija. Naime, razvod Madonne i bivšeg supruga Guyja Ritchieja koštao je između 76 i 92 milijuna dolara.

Steven Spielberg i Amy Irving razveli su se 1989., a ona je nakon razvoda bila bogatija za 100 milijuna dolara. Ipak, najbolje je prošla bivša supruga košarkaša Michaela Jordana, Juanita, koja je na razvodu zaradila vrtoglavih 168 milijuna dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene