Bliski izvor otkriva

'Zbog groznih komentara na Facebooku htjela si je oduzeti život!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezini najbliži se brinu kako bi se u obitelji Jackson mogla dogoditi još jedna tragedija i to zbog Facebooka.

Nakon što si je Paris Jackson, kći kralja popa - Michaela Jacksona pokušala oduzeti život, krenula su nagađanja o razlozima koji su je doveli do depresije te u konačnici i pokušaja oduzimanja vlastitog života.

Pogledaj i ovo Paris Jackson - 1 Koliko tetovaža! Kći pokojnog kralja popa ulicama prošetala u grudnjaku, golišavi prizori otkrili zanimljive detalje na tijelu

Tako su izvori bliski TMZ-u otkrili kako je Paris došla na rub zbog Facebooka, točnije svih onih koji su pisali govorom mržnje o njoj i njezinoj obitelji.

>> Otkriveni razlozi pokušaja samoubojstva 15-godišnje Paris Jackson!

Paris je navodno sve te komentare uzela previše osobno i nije se mogla nositi s tolikom mržnjom i negativnim kometarima, a bliski izvor tvrdi 'Komentari s Facebooka su je umalo stajali života!'

Ona se trenutačno nalazi na liječenju u psihijatrijskoj ustanovi, a njezina obitelj pokušala je ugasiti Facebook račun, ali prema pravilima korištenja ove društvene mreže, obitelj nema pravo na to ako je korisnik stariji od 13 godina.

Obitelj navodno brine kako će Paris ponovno biti previše aktivna na društvenim mrežama kad izađe s rehabilitacije gdje trenutačno nema pristup internetu te strahuju kako bi to moglo izazvati još jednu tragediju u obitelji Jackson.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene