Uvjerite se sami

Samo zbog OVOG čovjeka je nastala masovna euforija na Times Squareu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni glumac je svima dijelio autograme jer se sjeća svojih početaka u Hollywoodu te ne želi nikog razočarati.

Brada Pitta je u New Yorku na Times Squareu ovog tjedna dočekala prava euforija razdraganh obožavatelja tijekom premijere filma 'World War Z' ili 'Svjetski rat Z'. Ovaj put s njim nije bila Angelina, no podršku su mu došli pružiti njezin otac i brat.

>> 'Nikad niste vidjeli ništa slično. Ovo je najjača stvar ovog ljeta!'

Pogledaj i ovo Brad Pitt (Foto: Profimedia) To se nije svima svidjelo Kolegica pred svima zaskočila Brada Pitta i pokušala ga poljubiti, njegova reakcija je sve

'Sjećam se kad sam prvi put došao u Los Angeles i kad sam vidio prvog slavnog glumca - bila mi je to velika stvar. Tako ne mogu odbiti ni sve ove ljude koji tu čekaju dugo, a i tata sam pa sam posebno osjetljiv', rekao je Brad dok je dijelio autograme.

U filmu tumači predstavnika ujedinjenih naroda koji treba zaustaviti pandemiju zombija koji prijete da će uništiti čovječanstvo. Priča se jako svidjela Bradovim starijim sinovima koji su ga nagovorili na snimanje.

'Oni su jako uživljeni u sve te stvari, pa je tata pokušao dobiti neke dodatne bodove kod djece', kaže slavni glumac za kojeg će ovo ljeto biti radno.

'Puno ćemo raditi, ali ovaj film će učiniti ljeto uzbudljivim! Jako je zabavan, pomalo strašan, ali dobro ćete se zabaviti', kaže glumac.

Pitt je i producirao film i to pod okriljem svoje producentske kuće koja je otkupila prava na film još prije nekoliko godina. Sad očekuju dobar odjek u kinima, jer su premašili budžet - potrošeno je više od 200 milijuna dolara!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene