Širi se snimka!

Miljenik žena bijesno se sukobio na ulici, skinuo majicu i skoro dobio batine, a što će njegova supruga reći na to?

Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Gigi Hadid (Foto: Getty Images) +0 Gigi Hadid (Foto: Instagram) Galerija

Zayn Malik sukobio se s nepoznatim muškarcima na ulici u New Yorku, a sve su snimili slučajni prolaznici koji su snimku predali medijima.

Američki glazbenik i bivši član grupe One Direction Zayn Malik snimljen je kako sudjeluje u vrlo napetom sukobu ispred jednog bara u New Yorku, u sitnim noćnim satima.

Pogledaj i ovo showbuzz baš neugodno! Ovih pet zvijezda zna koji je najgori način na koji netko može prekinuti, saznale su to na vlastitoj koži!

Šokanti prizori pokazuju 28-godišnjeg Zayna bijesnog raspoloženja, dok psuje nepoznatog muškarca ispred bara u East Villageu. Prema pisanju TMZ-a Zayn je ispred ulaza otišao zapaliti cigaretu kada se sukobio s grupom muškaraca koji su napuštali susjedni bar.

Video možete pogledati ovdje.

Jedan od njih htio se potući s glazbenikom i nasrnuo je na Zayna koji je bio bez majice, a u videu se čuje da ga glasno pita o čemu to je**** priča. TMZ piše i kako je muškarac Zaynu izrekao homofobne uvrede, a ovaj ga je na to nazvao gadom.

U videu se vidi kako se Zayn sve više uzrujava i postaje bijesniji, dok drugi oko njega pokušavaju smiriti situaciju. Navodno na kraju nije došlo do teže tučnjave, a nije bila pozvana ni policija. Nije jasno zašto je Zayn skinuo majicu jer su svjedoci izjavili kako je u baru bio odijeven.

Inače Zayn živi u New York zajedno s 26-godišnjom suprugom i slavnom manekenkom Gigi Hadid i njihovom kćeri Khai.

Zayn je pjevačku karijeru izgradio u megapopularnom bendu One Direction, a ovaj zgodni Britanac svoj egzotični izgled duguje pakistanskom porijeklu. Glazbu voli od malih nogu, a danas je posvećen solo karijeri. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +8 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Celebrity Rakitićeva Raquel otvorila ljetnu sezonu seksi fotkama, a on joj u komentarima poručio što o tome misli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene