Pukla još jedna ljubav

Neočekivani prekid slavnog para: "Zahvalan sam svima što poštuju ovu tešku odluku koju smo donijeli"

Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) Galerija

Pjevač i manekenka prekinuli su nakon nešto više od dvije godine veze.

Još je jedan slavni par odlučio krenuti odvojenim putevima.

Pogledaj i ovo showbuzz rijetki ju prepoznaju Blista na svojim fotkama s Instagrama na kojem ju prate milijuni, no u javnosti je druga osoba i ne zamara se sređivanjem

Nakon dvije godine veze prekinuli su Zayn Malik i Gigi Hadid. Javnost su oboje o prekidu obavijestili, kako to obično biva kod zvijezda, priopćenjem.

"Gigi i ja imali smo nevjerojatno smislenu i zabavnu vezu punu ljubavi, i dalje ju nevjerojatno poštujem i cijenim kao ženu i prijateljicu. Ona ima tako nevjerojatnu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima što poštuju našu tešku odluku i našu privatnost, žao nam je što mi nismo prvi objavili ovu vijest. Volimo vas sve", napisao je Zayn na svom Twitteru.

Ubrzo je uslijedila i objava od slavne manekenke. Unatoč prekidu i ona je naglasila da se njihov odnos nastavlja, ali da će on od sada biti isključivo prijateljski.

"Obavijesti o prekidima često se čine neosobnima jer ne postoji način da se riječima prikaže što je dvoje ljudi doživjelo tijekom godina, ne samo u toj vezi nego i u životu. Zauvijek sam zahvalna na ljubavi, vremenu i životnim lekcijama koje smo Zayn i ja dijelili. Želim mu samo najbolje i nastavit ću ga podupirati kao prijatelja. Što se tiče budućnosti, bit će ono što je suđeno", poručila je Gigi.

Njihova ljubav započela je nakon jedne revije Victoria's Secreta koju je slavna manekenka nosila. Svojedobno se šuškalo i o zarukama, no Gigi i Zayn to nikada nisu potvrdili.

Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty)

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene