Pjevač i manekenka prekinuli su nakon nešto više od dvije godine veze.

Galerija


Još je jedan slavni par odlučio krenuti odvojenim putevima.

Vezani članci Gigi Hadid i Zayn Malik Sreći pjevača i poznate manekenke nema kraja, dirljivim objavama otkrili da su postali roditelji Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Slavna manekenka mrzovoljna stigla na večeru s prijateljima: Šuškanja o prekidu sa zgodnim pjevačem točna?

Nakon dvije godine veze prekinuli su Zayn Malik i Gigi Hadid. Javnost su oboje o prekidu obavijestili, kako to obično biva kod zvijezda, priopćenjem.

"Gigi i ja imali smo nevjerojatno smislenu i zabavnu vezu punu ljubavi, i dalje ju nevjerojatno poštujem i cijenim kao ženu i prijateljicu. Ona ima tako nevjerojatnu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima što poštuju našu tešku odluku i našu privatnost, žao nam je što mi nismo prvi objavili ovu vijest. Volimo vas sve", napisao je Zayn na svom Twitteru.

Ubrzo je uslijedila i objava od slavne manekenke. Unatoč prekidu i ona je naglasila da se njihov odnos nastavlja, ali da će on od sada biti isključivo prijateljski.

"Obavijesti o prekidima često se čine neosobnima jer ne postoji način da se riječima prikaže što je dvoje ljudi doživjelo tijekom godina, ne samo u toj vezi nego i u životu. Zauvijek sam zahvalna na ljubavi, vremenu i životnim lekcijama koje smo Zayn i ja dijelili. Želim mu samo najbolje i nastavit ću ga podupirati kao prijatelja. Što se tiče budućnosti, bit će ono što je suđeno", poručila je Gigi.

Njihova ljubav započela je nakon jedne revije Victoria's Secreta koju je slavna manekenka nosila. Svojedobno se šuškalo i o zarukama, no Gigi i Zayn to nikada nisu potvrdili.

Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty)
Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty)