23 godine

Zavirite na rođendansko slavlje mlade glumice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lijepa turska glumica Hazal Kaya, hrvatskoj publici poznata kao protagonistica serije ´Djevojka imena Feriha´, prošlog je tjedna proslavila 23. rođendan.

Kolege se seta serije koju trenutno snima organizirali su Hazal Kayi čitavu proslavu i rođendansko iznenađenje. U trenutku kad je pred sobom vidjela nekoliko torti, simpatična glumica bila je presretna i vidno iznenađena, a fotografije i snimke rođendanskog slavlja objavljene su i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Leyla Hazal Kaya rođena je 1. listopada 1990. godine u Gaziantepu u uglednoj odvjetničkoj obitelji, a roditelji su joj se razveli kada je Hazal imala sedam godina. Odmalena je bila upoznata sa svijetom umjetnosti. Plesala je balet i svirala violinu sedam godina, a pohađala je talijansku srednju školu u Istanbulu.

>> Zbog veze sa slavnom glumicom dobio otkaz!

Glumica obožava tango te strastveno navija za Bešiktaš. Govori engleski, talijanski, francuski, a nedavno je počela učiti njemački. Svoju glumačku karijeru započela je u seriji ‘Genco’, a pojavila se i kao djevojka žrtva običaja u hit seriji ‘Sila’ sa samo 16 godina. Veliki boom na malim ekranima ostvarila je ulogom plahe Nihal u ‘Strastima Orijenta’ gdje su joj glumački partneri bili najpopularniji turski glumci Beren Saat (´Izgubljena čast´) te Kivanc Tatlitug (´Bijeg´, ´Gumuš´).

Prvu naslovnu ulogu ostvarila je kao Feriha u seriji ‘Djevojka imena Feriha’. Nagla popularnost ovoj džepnoj Veneri porasla je upravo zbog uloge siromašne djevojke koja se pretvara da je bogatašica.

Seriju ´Djevojka imena Feriha´ gledajte svakog dana od 20 sati na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene