Stvarni događaji

VIDEO Demonske pojave teroriziraju grad

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Australski glumac hrvatskih korijena Eric Bana jedna je od najvećih holivudskih zvijezda posljednjeg desetljeća. Igra i u novom filmu koji će vam utjerati strah u kosti...

Otkad se 2001. godine pojavio u prvoj značajnijoj filmskoj ulozi u akcijskom spektaklu 'Pad crnog jastreba', Eric Bana je u sljedećih 10-ak godina nanizao mega-uspješne projekte i to ne samo kada je box-office u pitanju: 'Hulk', 'Troja', 'München', 'Zvjezdane staze', 'Žena vremenskog putnika', 'Komičari', 'Hanna' i 'Jedini preživjeli'.

Raznovrsnosti žanrova ove godine pridodat će i čistokrvni zastrašujući horor – 'Izbavi nad od zla'.

Slavni Oskarovac Branko Lustig preživio strahote Holokausta - želi podijeliti svoje iskustvo

U filmu 'Izbavi nas od zla', policajac iz New Yorka Ralph Sarchie (Bana), boreći se s osobnim problemima, započinje istraživati seriju degutantnih i neobjašnjivih zločina. Uskoro udružuje snage s nekonvencionalnim svećenikom (Edgar Ramirez) - koji zna dosta o ritualima egzorcizma – kako bi se zajedničkim snagama borili protiv zastrašujućih demonskih pojava koje teroriziraju njihov grad.

Najveća zanimljivost vezana uz film svakako je činjenica što je isti inspiriran knjigom u kojoj su opisani stvarni slučajevi detektiva Sarchieja na kojima je radio tijekom svoje karijere. Redatelj filma je Scott Derrickson, široj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji još jednog horora snimljenog prema istinitim događajima – 'Egzorcizam Emily Rose'. Scenarij filma Derrickson potpisuje skupa s Paulom Harrisom Boardmanom koji je također pisao scenarij za „Egzorcizam Emily Rose“.

Film 'Izbavi nas od zla' u hrvatska kina stiže 24. srpnja!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene