dugo su razmišljali

Nestašni princ Louis jedini iz obitelji neće biti na sprovodu kraljice Elizabete, poznato je i zašto su njegovi roditelji tako odlučili

Princ Louis, Princeza Charlotte Princ Louis, Princeza Charlotte Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte i George Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte Princ Louis i kraljevska obitelj - 2 Princ William i Kate Middleton s djecom - 2 Princ William s djecom Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 3 Louis, Charlotte i Kate Middleton Prinčevi Louis i Charles Prinčevi Louis i Charles +16 Princ Louis Galerija

Princ Louis neće prisustvovati sprovodu svoje prabake kraljice Elizabete II., no njegovi brat i sestra hoće, a poznat je i razlog ovakve odluke.

Dvoje od troje djece princa Williama i Kate Middleton, devetogodišnji princ George i sedmogodišnja princeza Charlotte, pojavit će se na sprovodu svoje prabake, kraljice Elizabete II., dok njihov najmlađi sin, četverogodišnji princ Louis, neće biti prisutan.

Pogledaj i ovo Kate Middleton s djecom Duga dva tjedna Otkriveno je zašto Kate u bolnici nisu posjećivala njena djeca, ona i William za to su imali razumljiv razlog

William i Kate donijeli su takvu odluku jer smatraju da je Louis premlad za sprovod.

"Kao roditelji dugo su razmišljali o tome bi li im se trebala pridružiti i djeca. Naravno, Louis je premlad, no misle kako su George i Charlotte dorasli tome", kazao je izvor iz palače za Daily Mail.

Malenom princu još nije sve u potpunosti jasno oko smrti prabake, kako tvrdi njegova maka.

Kate je o sinčiću pričala s australskim guvernerom Davidom Hurleyem tijekom službenog susreta u nedjelju u Buckinghamskoj palači. Hurley je za medije otkrio kako mu je Kate ispričala da Louis postavlja puno pitanja o kraljici, poput toga hoće li se još moći igrati kada ode u dvorac Balmoral jer nje više neće biti tamo.

Tijekom nedavne proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete II. princ Louis punio je medije svojim nestašnim ispadima, što je sigurno pridonijelo ovoj odluci njegovih roditelja.

Na posljednji ispraćaj kraljice Elizabete II. stigli su neki od najmoćnijih ljudi današnjice, a sprovod će čuvati najveće osiguranje u povijesti Londona.

Princ George i princeza Charlotte bit će najmlađi članovi kraljevske obitelji koji su ikad sudjelovali u takvoj prilici. Pretpostavlja se da će se do Westminsterske opatije dovesti automobilom u pratnji njihove majke Kate i kraljice Camille te da neće hodati cijelo vrijeme u povorci. Pridružit će joj se tek pri kraju kako bi prabaki pokazali poštovanje i ispratili je na vječni počinak.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 +22 Cara Delevingne - 1 Nekad i sad Zbog jedinstvenog i upečatljivog izgleda za nju su se svi borili, a danas svojim ponašanjem plaši sve oko sebe i tjera u suze

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vili i Jasminka Beroš - 1 Vili i Jasminka Beroš - 2 Vili i Jasminka Beroš - 3 Vili i Jasminka Beroš - 8 +4 Vili i Jasminka Beroš - 4 Celebrity Vili Beroš u rijetkom izlasku sa suprugom, ona je u elegantnom izdanju istaknula noge, a preskočila je jedan detalj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene