Mnogi se pitaju zašto je Meghan Markle stajala na balkonu na kojem nisu bile Kate Middleton i kraljica Elizabeta na ceremoniji Dana sjećanja.

Galerija


Na svečanoj ceremoniji Dana sjećanja u Velikoj Britaniji pojavili su se i članovi kraljevske obitelji. Dotjerani, elegantni i primjereno ozbiljni, u crnini i s dostojanstvenim izrazima lica, članovi najslavnije svjetske obitelji plijenili su pažnju izgledom, ali i detaljem koji je još jednom pokrenuo šuškanja o neslozi unutar Buckinghamske palače. 

Vezani članci Kraljica Elizabeta Vlada zemljom 68 godina, a preživjela je seks-skandale, golišave fotografije, mito i šokantne ispovijesti Meghan Markle, princ Harry Kao da joj je netko zabio nož u leđa: Kraljica je iz medija saznala da se Harry i Meghan povlače

Naime, kraljica Elizabeta II., Kate Middleton i vojvotkinja Camilla zajedno su stajale na jednom balkonu, dok je Meghan Markle djelovala gotovo izopćeno. Ona je dobila posve drugi balkon na kojem je stajala. Takav raspored potaknuo je znatiželjnike na propitkivanje zašto je vojvotkinja od Sussexa odvojena od ostalih dama iz obitelji. 

Ipak, iako bi mnogi odmah pomislili da se radi o novom dokazu zavade, razlog takvog razmještaja kraljevskih dana vrlo je jednostavan. Balkoni su toliko mali da na njih iz sigurnosnih razloga ne stane više od troje ljudi. S obzirom na to, tek tri najviše pozicionirane žene britanskog kraljevstva stanu na jedan balkon. Kako Meghan nikad neće postati kraljica, ona nije mogla zauzeti jedno od prva tri mjesta. 

Dok su Camilla, Meghan i Kate gledale s balkona, njihovi supružnici princ Charles, Harry i William polagali su vijence kako bi odali počast poginulim vojnicima za vrijeme Prvog svjetskog rata.

Gotovo prozirna haljina zvijezdi hit-serije prekrivala je samo najintimnije dijelove tijela