Jednostavno je

Zašto je svijet opsjednut Kiminom guzom? Sada napokon i to znamo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda da postoji sasvim jednostavno znanstveno objašnjenje na opsjednutost guzama.

Zadnjih nekoliko godina trend velikih guza nikada nije bio popularniji, a zahvaljujući zvijezdama koje rado ističu svoje obline, guze su opet postale jako traženi dodatak.

Pogledaj i ovo showbuzz Meksički odmor Iako voli fotošop te je obline dorađivala kod kirurga, i dalje su joj fotke s plaže božanstvene

Kim Kardashian prije par godina: 'Osjećam se iskorišteno, više se nikada neću skinuti'

Britanski mediji pišu kako za to postoji sasvim opravdan razlog a za sve možemo okriviti evoluciju i naše gene. Naime, što je veća razlika između obujma struka i bokova, to je žensko tijelo privlačnije muškarcima. Antropologinja s Novog Zelanda Barnaby Dixon objašnjava kako je to zapravo znak muškarcima kako je žena plodna, a time je i atraktivnija.

Osim toga, žene koje imaju taj omjer imaju i više omega 3 masnih kiselina koje su važne za zdravi razvoj djeteta. Tako su velike guze postale 'in', a zahvaljujući pop kulturi i zvijezdama o njima se ne prestaje pričati.

Svi su opsjednuti VEEELIKIM guzama!

Možda je i to razlog zbog čega se toliko priča o naslovnici koju je Kim Kardashian snimila za Paper magazina gdje pozira gola. Da je i dalje jedna od najtraženijih zvijezda, te gdje god se pojavi napravi 'boom', svjesni su i producenti u Indiju koji su pozvali Kim da sudjeluje u indijskoj verziji popularnog reality showa 'Big Boss'. Kim ide u Indiju 22. studenog i vjerojatno se s natjecateljima družiti nekoliko dana.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene