Preokret

Spremna je ostati izvan središta pozornosti: Zašto će nakon rođenja treće bebe stvari za Kate biti drugačije?

Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate i William (FOTO: Getty) Princ William i Kate (FOTO: Getty) Kate i William (FOTO: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) +0 Kate i William (FOTO: Getty) Galerija

Kate Middleton prije četiri godine na svijet je donijela sina Georgea, a prije dvije kćer Charlotte. Poslije obje trudnoće službenim se dužnostima ubrzo vraćala

Vojvotkinja od Cambridgea u ponedjeljak je na svijet donijela i treće dijete, još jednog sina. No unatoč tome što joj majčinstvo već itekako ide od ruke, čini se da će Kate Middleton ovoga puta, za razliku od prva dva poroda, neke stvari ipak napraviti drugačije.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Kada je prošli mjesec otišla na porodiljni, njezin tim objavio je da se vojvotkinja službenim dužnostima neće vratiti prije jeseni, te da će joj za to vrijeme dok je nema prioritet biti djeca.

Bivša babica Diana Woodhead, osoba koja ženi pomaže da na svijet donese zdravo novorođenče, za Daily Mail je komentirala kako postoji mogućnost da je Kate shvatila da se nakon prethodna dva poroda perano vratila službenim obavezama.

Kate i William (FOTO: Getty) Kate i William (FOTO: Getty)

Nakon što je sina Georgea rodila 2013. godine, Kate se dužnostima vratila već šest tjedana kasnije, a kad je prije dvije godine na svijet donijela malenu Charlotte, u društvu princa Williama bila je već dva mjeseca kasnije.

''Sigurno je da je za većinu majki to iznimno rano. To je tek period u kojem se tijelo počinje oporavljati kako spada'', objašnjava Woodhead.

Dodala je da je vojvotkinja, s obzirom na veliku medijsku pažnju, zasigurno bila i pod velikim pritiskom da mora izgledati najbolje što može.

Princ William i Kate (FOTO: Getty) Princ William i Kate (FOTO: Getty)

''To može biti stresno za svakoga, a pogotovo za one koji najvjerojatnije žele samo ostati kod kuće i maziti se sa svojim djetetom'', govori Woodhead.

Dodaje kako joj se čini da javnost podcjenjuje količinu vremena i stresa koji se potroše i stvaraju oko odlaska na jedan takav događaj u sklopu kraljevske obitelji.

Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

''Tu ulazi planiranje, pa biranje odjeće, uređivanje kose, šminka. U većini slučajeva gosti se pozdravljaju i prije kontakta s medijima, a i to zahtijeva pripremu za što je sigurno manje vremena kada imate novorođenče'', objašnjava za Daily Mail ova bivša babica.

Također, moguće je da Kate sa svojim tek rođenim sinom želi iskoristiti svaki mogući trenutak u slučaju da više ne misli rađati.

Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

''Žene koje su svjesne da bi im to moglo biti posljednje dijete uglavnom žele što više vremena provesti kod kuće. Smatram da je vojvotkinjina odluka o tome da se ne vraća ubrzo na posao itekako mudra'', zaključila je Woodhead.

No pored toga, kraljevska obitelj uskoro će i službeno dobiti novu članicu. Riječ je, naravno, o Meghan Markle koja će se 19. svibnja udati za princa Harryja, a Kate će joj na neko vrijeme prepustiti svoje mjesto i dati da dođe do izražaja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene