Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Dodjela Oscara je nešto na čemu dogodine želim biti. I to u društvu svog omiljenog glumca, Anga Leeja', rekla je lijepa manekenka s kojom će u tom slučaju biti i suprug, srpski košarkaš Marko Jarić.


Ni tjedan dana nakon Oscara Adriani Limi nisu se stišali dojmovi oduševljenja pravim glamurom. Gledajući samu dodjelu, brazilska manekenka Adriana Lima poželjela je biti dio te otmjenosti, i to kao glumica.

Iako je bila zauzeta revijama na Milanskom tjednu mode, nakon svečanosti dodjele Oscara svoje je dojmove komentirala na Twitteru.

>> Adriana pronašla dvojnicu: Tko bi prepoznao 'original'?

'Želim biti Bond djevojka!', napisala je Adriana gledajući hommage posvećen upravo najpoznatijem filmskom špijunu i glumicama koje su igrale u filmovima o agentu 007.' Dodjela Oscara je nešto na čemu dogodine želim biti. I to u društvu svog omiljenog Anga Leeja', izjavila je lijepa mankenka.

Vezani članci Daniel Craig Ponovno se odgađa premijera novog filma o Jamesu Bondu, studio je potvrdio novi datum Scena iz filma Skyfall Slavni tajni agent za film je dobio 85 odijela, a legendarni glumac sam je izveo većinu akcijskih scena

Adriana je poznata u svijetu ljepotica i manekenki, a kako upravo takve cure mogu jedino biti Bondove djevojke, donosimo galeriju njezinig fotografija, da sami procijenite može li Lima biti uz bok najslavnijem agentu na svijetu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook