Cansu Dere, koja glumi Silu, kaže kako nakon ljubavnih brodoloma više nije u potrazi za ljubavi, ali ako bi je ipak našla, voljela li bi da bude baš poput Siline.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Glumica Cansu Dere, koja se proslavila ulogom Sile u istoimenoj TV seriji koja se emitira na Novoj TV, tijekom jednog intervjua za turske medije prilično suzdržano komentirala je svoj ljubavni život.

>> Slavna glumica iskreno: 'Sila me proslavila!'

Svaki put kad je novinari pitaju o njenom privatnom životu, što je sasvim logično zbog kompliciranog, ali i prilično emotivnog lika koji je utjelovila, Cansu odbija davati izjave te kaže: 'Hladna sam kao led i takva ću ostati. Neke stvari se ne tiču javnosti jer su privatne pa se tiču samo mene. Ne opravdavam se ni svojim roditeljima, neću ni drugima'.

Cansu se 2009. godine trebala udati za komičara Cema Yilmaza, ali on ju je varao s prijateljicom. Nekoliko mjeseci kasnije oženio je tu prijateljicu i dobio dijete. Cansu je pak ušla u romantičnu vezu sa svojim menadžerom koja nije dugo potrajala te ju je i on ostavio zbog druge.

'Danima sam plakala zbog toga', priznala je lijepa glumica te otkrila da bi bila sretna da nađe ljubav u stvarnom životu kao što ju je Sila našla u seriji.

Pratite li 'Silu' na malim ekranima? Kako vam se sviđa Cansu Dere i njezin lik?

>> Boran odlazi u Mardin - Sila se želi riješiti njegovog djeteta!

Iz dana u dan više od 800 tisuća ljudi prati 'Silu', donosimo vam sadržaj nove epizode!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook