U novogodišnjoj noći

Prijatelji ga ostavili u bolnici pa pobjegli: Preminuo zaručnik optužen za smrt kćeri Whitney Houston

Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Whitney Houston (Foto: Getty) Whitney Houston (Foto: Profimedia) +0 Whitney Houston Bobby Brown (Foto: Getty) Galerija

Nick Gordon preminuo je od posljedica predoziranja.

Zaručnik kćeri Whitney Houston Bobbi Kristine Brown, Nick Gordon, koji je ujedno bio optužen za njezinu smrt, preminuo je od posljedica predoziranja, piše Daily Mail.

Anonimni izvor blizak 20-godišnjem Nicku potvrdio je da je imao niz srčanih udara nakon što je hitno dovezen na intenzivnu njegu bolnice u Floridi tijekom novogodišnje noći.

"Bože, zašto sam morao izgubiti brata na Novu godinu. Puno te volim, stariji brate, nadam se da si me čuo kada sam ti pričao dok si ležao u krevetu. Ti si sa mnom i mogu to osjetiti, volim te, čuvaj mene i svoje nećake", napisao je njegov mlađi brat Junior Walker na svom profilu na Facebooku.

"Nagađa se da je uzeo drogu u društvu prijatelja i potom se srušio. Oni su ga odvezli u bolnicu i tamo ga samo ostavili, pobjegli su. Što god mislili o Nicku i njegovu stilu života, strašna je pretpostavka da su ga prijatelji samo tako ostavili u bolnici i otišli", izjavio je izvor za Daily Mail.

Nickovo ime postalo je poznato diljem svijeta nakon što je 2015. godine optužen da je kriv za smrt Bobbi Kristine Brown, kćeri pokojne pjevačke dive Whitney Houston, koja je prije smrti provela šest mjeseci u komi nakon što je u besvjesnom stanju pronađena u kadi.

Nick nikada nije snosio legalne posljedice tih optužbi ali bio je optužen da je odgovoran za njezinu smrt. Nijekao je da je odgovoran za njezinu smrt i inzistirao je na tvrdnji da je učinio sve kako bi je spasio nakon što ju je u nesvijesti pronašao u kadi u njezinu domu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa (Foto: Getty) Celebrity Za 24-godišnjom pjevačicom venu i muškarci i žene, no pogled na njezinu guzu otkrio je i neke mane...

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene