Je li pretjerala?

Ronaldova zaručnica objavila obiteljsku fotku, pa ju optužili da je vulgarna i da ne nosi gaćice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georginu Rodriguez pozirala je s Cristianom Ronaldom i četvero djece, a svu pozornost privuklo je njezino izdanje.

Lijepa Georgina Rodriguez (26) često pozira u oskudnim kombinacijama, a pratitelje na Instagramu počasti i fotografijama u tangicama. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Georgina je ovog puta objavila sliku s cijelom obitelji na kojoj su njezin zaručnik Cristiano Ronaldo (35) i četvero djece u bazenu. "Hodali smo ne tražeći se, ali znajući da ćemo se susresti. Moj život", napisala je pokraj objave. 

Bivša trgovkinja koja se bavi manekenstvom pozirala je na konjiću na napuhavanje dok je Cristiano držao njihovu kćerkicu Alanu, a druga djeca bila su na luftićima. No Georgininim pratiteljima, kojih ima 18,3 milijuna na Instagramu, upalo je u oči kako je obučena. 

Naime, komentirali su kako ima kupaći kostim koji više otkriva nego što pokriva, a neki su sugerirali da ima majicu i tangice. Dio njih istaknuo je da nema ni gaćice i napali su je zbog neprimjerene odjeće i vulgarnosti, i to još u blizini djece. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andábamos sin buscarnos pero sabiendo que andábamos para encontrarnos. #mivida 💖

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

"Zašto voliš toliko pokazivati svoje tijelo?", "Stvarno si pretjerala", "Cristiano je pravi srećković", "Konjić se čini sretan zbog tebe", komentirali su njeni obožavatelji. Objava je brzo prikupila više od dva milijuna lajkova.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +0 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Celebrity Dikan se pohvalio lijepom kćeri Lanom, opisom uz fotografiju jasno je dao do znanja koliko je ponosan na nju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene