Krenuo je dalje

Sprema veliko slavlje: Bivši suprug Meghan Markle iznenadio potezom samo dva tjedna nakon kraljevskog vjenčanja

Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia)

Trevor Engelson dvije je godine bio u braku s Meghan Markle, sadašnjom suprugom princa Harryja. Iako mu je teško pao njihov prkeid, odlučio ju je zaboraviti i zaprositi novu djevojku Tracey Kurland.

Filmski producent Trevor Engelson, poznatiji kao bivši suprug Meghan Markle koja se nedavno udala za princa Harryja, također je sa svojim životom odlučio krenuti dalje.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, samo dva tjedna nakon kraljevskog vjenčanja ovaj 41-godišnjak na Instagramu je podijelio da je zaprosio djevojku Tracey Kurland s kojom je u vezi od studenog 2017. godine. Par je s osmijesima od uha do uha pozirao dok jeTracey ponosno pokazivala zaručnički prsten.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Foto: Afp

''Trenutačno sam najsretniji čovjek na svijetu. Pripremite se za zabavu'', napisao je Trevor.

Producent i danas vojvotkinja od Sussexa vjenčali su se na Jamajci 2011. godine, ali su se razišli samo dvije godine kasnije, a kao razlog za krah braka naveli su nepomirljive razlike.

Meghan je ulogu u uspješnoj seriji ''The Suits'' dobila samo nekoliko mjeseci prije vjenčanja, a zbog snimanja se preselila u Toronto. Pošto je Trevor ostao živjeti u Los Angelesu, stvari su se ubrzo počele raspadati. Producenta je poprilično pogodio prekid s Meghan, a teško je podnio i vijest o vezi bivše glumice i princa Harryja. No i njemu se sve posložilo nakon što je upoznao Tracey.

Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia)

''Ima divnu djevojku pored sebe, sada zaručnicu, a poslovni projekti samo se nižu'', otkrio je izvor blizak Trevoru.

A otkako su se vjenčali, Meghan i princ u javnosti su se pojavili samo jednom te zasad u bračnom životu uživaju daleko od medijske pažnje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene