NIkad nije kasno

Beckhamov otac u 73. godini objavio sretnu vijest: ''Dok se događaju važnije stvari, drago mi je zbog ovog''

David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Ted Beckham je objavio kako se zaručio s Hilary Meredith.

Otac slavnog nogometaša Davida Beckhama objavio je svoje zaruke s Hilary Meredith. 72-godišnji Ted upoznao je svoju partnericu dok je prošle godine radio s veteranima vojske.

Pogledaj i ovo David Beckham Radi se o ogromnoj svoti David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

"Dok se trenutačno u svijetu događaju neke važnije stvari, drago nam je da možemo objaviti kako smo sretno zaručeni. Čuvajte se", stoji u zajedničkoj izjavi para.

Ted je vijesti objavio 18 godina nakon što se rastao od Davidove majke Sandre, s kojom je bio u braku 33 godine. Još onda je rekao kako je njihovom braku presudila svjetska slava sina Davida.

"Sav taj stres i pažnja nisu bili situacija koju smo ranije poznavali. Mislim da nismo bili spremni na to", rekao je onda Davidov otac. David Beckham ima dvije sestre, Lynne i Joanne.

Razvod svojih roditelja David nije dobro podnio, obzirom na činjenicu da se to događalo u isto vrijeme kada je on imao problema u tadašnjem klubu Manchester United.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan (FOTO: Instagram) Renata Lovrinčević Buljan (FOTO: Instagram) Renata Lovrinčević Buljan (Foto: Instagram) +0 Renata Lovrinčević-Buljan inMagazin Poznata Splićanka i bivša Miss Universe otkriva kako kvalitetno vježbati u kućnoj izolaciji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene