Ljubav cvate

Mladi par odlučio se na veliki korak – pale su zaruke!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Julianne Hough pristala je biti supruga slavnog hokejaša Brooksa Laicha.

Julianne Hough, koja se proslavila u showu 'Dancing with the stars',odmaknula se od karijere plesačice te već duže vrijeme osvaja Hollywood svojom glumom, ali i pjevanjem.

Pogledaj i ovo Adele, Rich Paul i Kevin Hart - 2 Potvrdili bliski izvori Strani mediji raspisali se o velikoj novosti u vezi Adele, dosad se svaki put mudro izvukla na ovo pitanje!

No, od sada će je krasiti još jedna titula. Slavna Julianne pristala je biti supruga slavnog hokejaša Brooksa Laicha, a svojim se zarukama pohvalila i na Instagramu.

 

We are overwhelmed with joy and excitement to share with you our recent engagement! #fiancé #love

A photo posted by Julianne Hough (@juleshough) on

'Presretni smo i uzbuđeni što možemo s vama podijeliti vijest o našim zarukama', napisala je 27-godišnjakinja uz fotografiju na kojoj se bacila u zagrljaj svom zaručniku.

Zaručili se nakon deset godina veze: 'Ona nikada nije bila sretnija'

'Svaka prijašnja veza nije bila loša, ali to nije bilo to. Bila sam jednom nogom vani jer nisam željela biti povrijeđena. Također nisam željela reći sve što mi je na pameti da ne povrijedim nekoga. Sada se ne suzdržavam. Sada bi prije bila povrijeđena nego da nikada ne saznam kako je to biti zaljubljena do ušiju. Tko zna što bi se dogodilo da sam u nekoj prijašnjoj vezi bila ovako otvorena', rekla je Julianne u nedavnom intervjuu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene