Tata nije sretan

Zaručila se kći jedne od najbogatijih Hrvatica: Izrekla "da" samo tri mjeseca nakon burnog razvoda

Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) +0 Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: AFP) Galerija

Petra Ecclestone pristala se udati za Sama Palmera.

Bogata nasljednica Petra Ecclestone pronašla je novu sreću u ljubavi s direktorom umjetničke galerije Maddox Sam, Samom Palmerom, koji je objavio vijest o njihovim zarukama na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaključala Instagram Milijunašica se u Dubrovniku ne odvaja od bebe čije je rođenje tajila, a ime kćerkice i dalje uspješno krije

34-godišnji Sam tako je na svom profilu na Instagramu objavio post i zajedničku fotografiju s Petrom te otkrio da se pristala udati za njega.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Palmer (@sam_maddoxgalleryla) on

"Nadam se da su svi imali sjajnu godinu kao mi i da će nam 2019. donijeti puno ljubavi, zdravlja i sreće svima. Moje su se želje o otvaranju galerije u Los Angelesu sa ženom koju volim ostvarile, a i pristala se udati za mene. Veselim se fantastičnoj 2019.", napisao je Sam.

Podsjećamo, iza Petre je šestogodišnji brak iz pakla, kako ga je ona sama nazvala, s milijarderom Jamesom Stuntom, s kojim ima troje djece petogodišnju kćer Laviniju te trogodišnje blizance Andrewa i Jamesa.

Razvod je bio prilično buran, a Petra je bivšeg supruga optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje, prevaru, probleme s drogom i alkoholom. Brak su okončali podijelivši 70 milijardi dolara koje su posjedovali u nekretninama, pokretninama, dionicama i gotovini, a Petra je dobila potpuno skrbništvo nad djecom za koju kaže da su je spasila.

Petrina majka i jedna od najbogatijih Hrvatica Slavice Ecclestone zasad nije komentirala kćerine zaruke, no čini se kako otac Bernie nije previše impresioniran sretnim vijestima.

"Rekao sam joj da ne znam čemu žurba. Ne razumijem razlog", izjavio je 88-godišnji Bernie za Daily Mail.  

Petra i Sam trenutno se s obitelji nalaze na odmoru u meksičkom Los Cabosu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Charlie Riina (Foto: Profimedia) Charlie Riina (Foto: Profimedia) Charlie Riina (Foto: Profimedia) Charlie Riina (Foto: Profimedia) +2 Charlie Riina (Foto: Profimedia) Celebrity Svi ju žele u svojim reklamama: Zahvaljujući raskošnim oblinama ona je postala internetska senzacija

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) +0 Janica Kostelić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Celebrity Ozbiljna lica Marica Kostelić posjetila kćer Janicu i unuka Oskara u bolnici, pridružili im se Ivica i Elin

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +8 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Karizmatični glumac i njegova 31 godinu mlađa supruga potvrdili da čekaju prvo dijete: "Najsretnija nova godina"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene