Petra Ecclestone pristala se udati za Sama Palmera.

Galerija


Bogata nasljednica Petra Ecclestone pronašla je novu sreću u ljubavi s direktorom umjetničke galerije Maddox Sam, Samom Palmerom, koji je objavio vijest o njihovim zarukama na društvenim mrežama.

Vezani članci Petra Ecclestone (Foto: Getty Images) Velebni planovi završili neslavno: Bogata nasljednica iznenada otkazala svadbu o kojoj su svi pričali Slika nije dostupna Nakon razvoda opet ljubi: Slavna milijunašica u vezi s bivšim električarem

34-godišnji Sam tako je na svom profilu na Instagramu objavio post i zajedničku fotografiju s Petrom te otkrio da se pristala udati za njega.

"Nadam se da su svi imali sjajnu godinu kao mi i da će nam 2019. donijeti puno ljubavi, zdravlja i sreće svima. Moje su se želje o otvaranju galerije u Los Angelesu sa ženom koju volim ostvarile, a i pristala se udati za mene. Veselim se fantastičnoj 2019.", napisao je Sam.

Podsjećamo, iza Petre je šestogodišnji brak iz pakla, kako ga je ona sama nazvala, s milijarderom Jamesom Stuntom, s kojim ima troje djece petogodišnju kćer Laviniju te trogodišnje blizance Andrewa i Jamesa.

Razvod je bio prilično buran, a Petra je bivšeg supruga optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje, prevaru, probleme s drogom i alkoholom. Brak su okončali podijelivši 70 milijardi dolara koje su posjedovali u nekretninama, pokretninama, dionicama i gotovini, a Petra je dobila potpuno skrbništvo nad djecom za koju kaže da su je spasila.

Petrina majka i jedna od najbogatijih Hrvatica Slavice Ecclestone zasad nije komentirala kćerine zaruke, no čini se kako otac Bernie nije previše impresioniran sretnim vijestima.

"Rekao sam joj da ne znam čemu žurba. Ne razumijem razlog", izjavio je 88-godišnji Bernie za Daily Mail.  

Petra i Sam trenutno se s obitelji nalaze na odmoru u meksičkom Los Cabosu.

Svi ju žele u svojim reklamama: Zahvaljujući raskošnim oblinama ona je postala internetska senzacija

Ozbiljna lica Marica Kostelić posjetila kćer Janicu i unuka Oskara u bolnici, pridružili im se Ivica i Elin

Karizmatični glumac i njegova 31 godinu mlađa supruga potvrdili da čekaju prvo dijete: "Najsretnija nova godina"