Luka Jović i Sofija Milošević u vezi su od prošle godine, no na početku su tajili svoju vezu od javnosti.

Galerija


Poznata srpska manekenka Sofija Milošević (29) objavila je na Instagramu da ju je dečko, nogometaš Real Madrida Luka Jović (22) zaprosio. 

Vezani članci Sofija Milošević i Luka Jović Srpska ljepotica i nogometaš Reala postali roditelji, objavila sliku iz rodilišta pa joj poručili da nikad nije bila ljepša Sofija Milošević Srpska ljepotica koja čeka dijete s nogometašem skinula se u donje rublje i pokazala trudnički trbuščić

"Da! Hvala ti što si ti ti. Hvala ti na smijehu kada si tu. Hvala što me voliš. Volim te beskrajno", napisala je Sofija pokraj fotografije na kojoj stoji uz Luku i zaljubljeno se gledaju. 

Prosidba se prema objavi dogodila na otoku Capriju u Italiji, a ubrzo je Jović komentirao fotografiju svoje zaručnice. "Uvijek ću te nasmijavati. I ja tebe volim", napisao je nogometaš. 

Pratitelji su čestitali sretnom paru i istaknuli da su predivni skupa. Inače, Sofija i Luka čekaju i dijete, a u vezi su od prošle godine, no u početku su tajili da su zajedno. 

Jović je šokirao javnost u ožujku ove godine kada je procurila vijest da je odletio iz Madrida, gdje je bio u karanteni zbog koronavirusa, u rodnu Srbiju. Razlog je bio Sofijin rođendan, a srpski mediji pisali su da je nogometaš stigao privatnim zrakoplovom i kada je sletio, dobio je rješenje o samoizolaciji. Zbog toga se našao na udaru srpske javnosti, ali i tijela vlasti pa su mediji u susjednoj nam zemlji pisali da mu prijeti i zatvorska kazna u trajanju od tri godine.

Manekenka je poznata po vezama s nekoliko srpskih nogometaša, a javnost ju smatra jednom od najljepših žena u nama susjednoj zemlji.

Prvo je on bio usred skandala i ona ga branila, a sad su se uloge obrnule: Našli se na ručku i na rastanku dobro izgrlili