Evan Spiegel zaprosio je Mirandu Kerr nakon godinu dana veze. Prije njega, Miranda je bila udana za glumca Orlanda Blooma, s kojim ima i sina.


Svijet luduje! Naime, anđelica Victoria's Secreta pristala je udati se za Evana Spiegela, osnivača Snapchata. Evan i Miranda u vezi su godinu dana, a prvi put sreli su se na večeri modne kuće Louis Vuitton u New Yorku 2014. godine.

Da su u vezi, objavili su u lipnju prošle godine. Mladi milijarder jedan je od najmlađih najbogatijih ljudi na svijetu, a koji je svoje bogatstvo stvorio sam. Da su zaručeni, objavila je lijepa Miranda na Snapchatu i Instagramu. Objavila je fotografiju prstena i otkrila: 'Rekla sam da'! Sretnu vijest medijima je potvrdio i Evanov glasnogovornik, koji je otkrio da su Miranda i Spiegel presretni.

Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: Getty)

Mladi Spiegel osnovao je Snapchat dok je bio student, a danas je težak više od 2 milijarde dolara. Miranda je od njega starija sedam godina, a zaljubili su se na prvi pogled. Ipak, manekenka je otkrila da su prvo vrijeme bili samo prijatelji.

Prije njega, bila je u braku s Orlandom Bloomom, s kojim ima petogodišnjeg sina Flynna. S njenim odabirom partnera slaže se u Orlando, a svi zajedno funkcioniraju sjajno. Da njihova ljubav nije stvar interesa govori i činjenica da je Miranda samo prošle godine zaradila 5,5 milijuna dolara te tako postala šesti najplaćeniji model na svijetu.

 

I said yes!!!

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on