čestitamo!

Nogometaš Duje Ćaleta-Car kleknuo nakon četiri godine veze, lijepa Adriana ponosno pokazala prsten

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević potvrdili su zaruke fotografijom na Instagramu, a lijepa pravnica sretno je pokazala zaručnički prsten.

Naš nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova djevojka Adriana Đurđević na Instagramu su podijelili sretne vijesti te su svima otkrili da su se zaručili. 29-godišnja Adriana i 24-godišnju Duje zaručili su se u francuskom Marseilleu.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 1 predivni prizori Pogledajte prve fotke s crkvenog vjenčanja Adriane i Duje Ćaleta-Cara, mladenku je nemoguće zasjeniti, a pridružio im se i sinčić!

"Ljubav je velikodušna ,dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. LJUBAV NIKADA NE PRESTAJE. You will Forever be my Always", napisala je Adriana na Instagramu. Brojni pratitelji čestitali su sretnom paru te su im poželjeli sve najbolje. Datum vjenčanja par nije još otkrio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

Nogometaš i pravnica u vezi su četiri godine, a upoznali su se u Zagrebu. Adriana se zbog Duje preselila iz rodnog Dubrovnika u Marseille gdje on igra nogomet za istoimeni klub, a mediji ih već neko vrijeme nazivaju jednim od najljepših domaćih parova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene