Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević potvrdili su zaruke fotografijom na Instagramu, a lijepa pravnica sretno je pokazala zaručnički prsten.

Galerija


Naš nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova djevojka Adriana Đurđević na Instagramu su podijelili sretne vijesti te su svima otkrili da su se zaručili. 29-godišnja Adriana i 24-godišnju Duje zaručili su se u francuskom Marseilleu.

Vezani članci Adriana Đurđević Djevojka Ćaleta-Cara pohvalila se romantičnim iznenađenjem koje joj je priredio naš nogometaš Adriana Đurđević Lijepa djevojka našeg nogometaša pozdravila prosinac u mini haljini, gole noge su u prvom planu

"Ljubav je velikodušna ,dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. LJUBAV NIKADA NE PRESTAJE. You will Forever be my Always", napisala je Adriana na Instagramu. Brojni pratitelji čestitali su sretnom paru te su im poželjeli sve najbolje. Datum vjenčanja par nije još otkrio.

Nogometaš i pravnica u vezi su četiri godine, a upoznali su se u Zagrebu. Adriana se zbog Duje preselila iz rodnog Dubrovnika u Marseille gdje on igra nogomet za istoimeni klub, a mediji ih već neko vrijeme nazivaju jednim od najljepših domaćih parova.

Kritizirali su ju da se previše fotošopira, a sad ju zbog bikinija u kojem je jedva obuzdala obline dižu u nebesa!