odrasla djevojka!

Najstarija kći glazbenika poznatog po javnom prepucavanju s bivšom suprugom objavila sretne vijesti

Eminem (Foto: AFP) Eminem (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Eminem (Foto: AFP) Eminem (Foto: AFP) +0 Eminem (Foto: AFP) Galerija

Alainu Scott Eminem je posvojio još 2004. godine, a dugo je živjela s njim i njegovom bivšom suprugom Kim. Alaina je inače kći Kimine sestre blizanke.

Eminemova najstarija kći Alaina Scott (28) uskoro će pred oltar, a sretne vijesti objavila je na svom Instagramu. Alaina se zaručila za dugogodišnjeg dečka Matta Moellera te se pohvalila romantičnim fotografijama. Da su zaljubljeniji no ikada pokazuju redovito na društvenim mrežama, a Eminemova kći nikada nije skrivala koliko joj veza s Mattom znači.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakav spektakl! Najveće hip-hop legende i R&B kraljica ponovno na okupu, priredili su show za pamćenje i u svima pobudili nostalgiju!

"Ovaj trenutak. Ovaj život. Sto puta ponavljam "da". Volim te", napisala je u opisu fotografije na kojoj je Matt kleknuo pred njom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alaina Marie (@alainamariescott)

Glazbenik je Alainu posvojio 2004. godine, a njezina biološka majka je sestra blizanka Eminemove bivše žene Kimberly Scott. Osim Alaine, glazbenik je posvojio sina Stevieja Lainea, kojeg je njegova bivša supruga dobila s bivšim partnerom Ericom Hartterom.

Osim dvoje posvojene djece, Eminem ima i 25-godišnju biološku kći Hailie Jade Mathers, a dobio ju je u braku s Kim. Kimina sestra Dawn preminula je 2016. godine od predoziranja, a Eminem je još ranije pričao kako je preuzeo potpuno skrbništvo nad svojom nećakinjom s kojom je bio oduvijek blizak.

"Alaina je dio mog života još otkako se rodila. Kim i ja smo brinuli o njoj i živjela je dugo s nama", rekao je glazbenik u jednom intervjuu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene