Manekenka i glumica Cressida Bonas zaručila se za Harryja Wentworth-Stanleya.

Galerija


Nekoć se za britansku manekenku i glumicu Cressidu Bonas naveliko šuškalo da će kročiti stopama Meghan Markle i postati suprga princa Harryja - no to se nije dogodilo. 

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Zar stvarno? Otkriveno što je Meghan Markle željela postići kontroverznim ponašanjem i kršnjem kraljevske tradicije Princ Harry i Meghan Markle Meghan i Harry uživali na duplom spoju s parom koji je nedavno sve iznenadio objavom da čeka prvo dijete

Lijepa plavuša izraženih crta lica sreću je nakon njihova prekida 2015., morala potražiti u naručju drugog muškarca. Tako je nakon princa na red došao sin jednog markiza - Harry Wentworth-Stanley.

Očito je ova ljepotica odlučila igrati na sigurno kada je riječ o biranju životnog partnera, pa kada već nije uspjela princa odvesti pred oltar, zaručila se s njegovim imenjakom, plemićem i pripadnikom britanske elite. 

Wentworth-Stanley je agent za nekretnine, a lijepa Cressida je s njim bila u vezi prije no što se spetljala s princem 2012. Nakon raspada veze s princem, za koju su mnogi smatrali kako će biti okrunjena brakom, Wentworth-Stanley i Cressida su obnovili vezu, a on je sada na svom Instagramu obznanio i kako su se zaručili. 

Glumica je na zaručničkoj fotografiji pokazala neobičan prsten, a među prvima koji su sretnom paru čestitatli bio je James Middleton, brat vojvotkinje Kate Middleton. 

Iako je britanska javnost željela da Cressida postane supruga princa Harryja, ona je jednom prilikom rekla da je život prinčeve djevojke daleko od bajke koju zamišljaju djevojčice.

"Kada vas jednom svrstaju u taj kalup, toga se nemoguće riješiti. Zauvijek ste samo prinčeva djevojka", rekla je Cressida koja gradi karijeru glumice, a veza s nekad najpoželjniji neženjom na svijetu otežavala joj je posao.

Iako je njihova veza završila neslavno, Cressida i Harry su ostali prijatelji pa je tako ona bila uzvanica i na njegovom vjenčanju s Meghan Markle 2018. 

Ljepotica isprovocirala javnost ponašanjem na medenom mjesecu: "Proživljavaš li krizu srednjih godina?!"