Žarko Savić pridružio se glumačkoj ekipi serije "Na granici".

Galerija


Serija "Na granici" ovog nam tjedna donosi nove, zanimljive likove, među kojima je lik dede Ljube kojeg utjelovljuje sjajni hrvatski glumac Žarko Savić.

Vezani članci Dino Rogić Jure o snimanju škakljive scene s kolegom: ''Mislim da je Pavao tu najviše uživao kad sam mu uho gricnuo'' Dino Rogić Miljenik publike otkrio detalj po kojem se filmska prosidba razlikuje od one u stvarnom životu

"Uloga dede Ljube kupila me od početka jer je toliko dobro napisana i hvala na tome izvrsnoj ekipi pisaca scenarija i dijaloga. Veliko mi je zadovoljstvo igrati ulogu u seriji " Na granici".

Mislim da sam sebi ne bih mogao napisati bolju ulogu.To je uloga sa puno slojeva. Osim što je negativac, ima odnos prema svom unuku koji je sušta suprotnost od svega što ga okružuje, svoje bajkerske bande, policije, bande švercera do svoje neostvarene ljubavi prema jednom liku u seriji. Uloga dede Ljube je prekrasna glumačka avantura i izazov za svakog glumca, a mene je ispunjavala velikim zadovoljstvom. Volim tu ulogu i mislim da sam je dobro odigrao", priznaje Žarko.

Uz Žarka, u seriji se kao novi lik pojavljuje Ljuban, kojeg glumi Slavko Sobin.

"Suradnja sa Slavkom Sobinom koji glumi mog unuka Ljubana je od početka bila tako prirodna i harmonična, kao da smo već dugo glumački tandem i kao da znamo sve situacije koje nam se događaju. Slavko je odličan kolega posvećen do kraja svojoj ulozi Ljubana, a isto tako krajnje koncentriran na snimanje i u svakom momentu spreman dodati i puno kreativnih detalja koji doprinose boljoj kvaliteti svake pojedine scene. Za mene je bilo veliko zadovoljstvo raditi sa njim", priznaje Žarko.

Suradnja s ostatkom glumačke ekipe, također mu je predstavljala pravo zadovoljstvo.

"Što se tiče ostale glumačke ekipe, a u prvom redu Nine Erak koja glumi babu Zorku, ja sam prezadovoljan jer ona ima karizmu, osobnost i glumačku vještinu, kao i snagu i energiju da izdrži naporno i zahtjevno svakodnevno snimanje, svaka joj čast. Svi ostali partneri s kojima sam snimao pokazali su visoku profesionalnost i bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi s njima", otkriva nam.

Snimanja su zahtjevna i naporna ali pozitivna energija svih koji sudjeluju čini ih lakšim.

"Atmosfera na setu je izvanredna, obilježena visokom profesionalnošću, pripremljenošću i koncentracijom te angažiranošću svakog pojedinca. Od režisera, koji su vrlo pouzdani pripremljeni i kreativni, pa preko voditelja snimanja, snimatelja, šminkera, garderobijera, rekvizitera, jednom riječju svih. Svaki i najmanji kotačić za vrijeme snimanja funkcionira besprijekorno. A kada je tako i angažiranje glumaca je u punom opsegu, pa mislim i moje sudjelovanje."

Žarko nam se pohvalio da seriju prati i voli od samog početka njenog emitiranja.

"Pratim seriju od početka i mislim da popularnost serije do sada pripada užoj glumačkoj ekipi s Ninom Erak, Filipom Juričićem, Sinišom Ružićem, Žarkom Radićem, Milanom Štrljićem, Nerminom i drugima, ali očekujem da ćemo i mi iz Ljubanova osvojiti srca publike svojom pojavom.
Naša bajkerska banda će sigurno imati svoje obožavatelje, obožavatelje motora i naših komičnih situacija. Očekujem i nadam se odličnoj reakciji publike i povećanoj gledanosti serije.

Doista hvala cijeloj ekipi koja je osmislila ovu duhovitu seriju a u prvom redu Mirni Miličić i naravno Novoj TV koja mi je ukazala povjerenje. Mislim da je serija pun pogodak!", zaključio je Žarko, a vjerujemo kako se s njime slaže i velik dio gledatelja malih ekrana.

Seriju "Na granici" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Slavna pjevačica otkazala koncerte: "Ne mogu ni pričati koliko su me potresle vijesti od kuće"

Slavko Sobin kao vođa motorističke bande: ''Jako me zanimaju reakcije publike''