Nezaboravni likovi

Ovo su uloge po kojima ćemo Žarka Potočnjaka zauvijek pamtiti, koja je vama najviše ostala u sjećanju?

Žarko Potočnjak Žarko Potočnjak Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Žarko Potočnjak Galerija

Žarko Potočnjak zadužio je svojim ulogama domaću glumačku scenu, a tijekom bogate karijere utjelovio je niz nezaboravnih likova.

Domaće glumište oprašta se od legendarnog Žarka Potočnjaka, koji je preminuo u 76. godini, a omiljeni lik s malih ekrana i kazališnih dasaka godinama je uveseljavao generacije publike. Žarko Potočnjak snimio je 25 igranih filmova te oko 30 TV-serija, a imao je i više od 150 kazališnih premijera.

Pogledaj i ovo showbuzz emotivni oproštaj Plenković i Jandroković izrazili sućut obitelji Žarka Potočnjaka: "Sjećat ćemo ga se s divljenjem i poštovanjem''

Dugi niz godina uveseljavao je publiku kao Žicar u seriji "Nad lipom 35", a njegova nezaboravna uloga još danas mnoge oduševljava. Ostvario je ulogu i u legendarnim Smogovcima. Žarko je u seriji "Zauvijek susjedi" utjelovio Đuru Ferdića, a kao Božo Hajduk se pojavio u seriji "Najbolje godine".

Pojavio se kao Alojz u filmu "Duga mračna noć", utjelovio je Šimu u "Trešeti" te kao Strujin otac u hit-filmu iz 2007. godine "Pjevajte nešto ljubavno".

Žarka Potočnjaka voljeli su stari i mladi, a koja uloga mu je najbolja, napišite nam u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NovaTV (@novatv_)

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Žarko Potočnjak - 2 +0 Žarko Potočnjak - 1 Celebrity Žarko Potočnjak preminuo u 76. godini, legendarni glumac bio je omiljeno lice brojnih filmova i serija

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Žarko Potočnjak - 2 Celebrity Emotivne poruke za oproštaj od neponovljivog Žarka Potočnjaka: "Svijet više nije isti..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene