Holivudske zvijezde svoje zarade broje u desecima milijuna dolara.


Nedavno provedena anketa među holivudskim producentima i agentima, a koju prenosi Business Insider, ukazala je da najmanje šest holivudskih glumaca zarađuje preko 20 milijuna dolara po filmu. U 'Klubu 20 milijuna' nalaze se slavni glumci i glumice: Robert Downey Jr., Leonardo DiCaprio, Sandra Bullock, Angelina Jolie, Denzel Washington i Matt Damon.

FOTO On definitivno ima fetiš – na seksi manekenke

Vezani članci Poznati sinovi mame vode na crveni tepih (Foto: Getty) Svaka čast, dečki! Poznati frajeri koji se na crveni tepih ne libe povesti svoju mamu Slika nije dostupna KOJI NEUGODNJAK! Ovi velikani ne žele da ovo vidite

Zarada, naravno, ovisi o vrsti filma za koji su angažirani. Primjerice, Downey Jr. navedenu je basnoslovnu svotu 'okrenuo' za filmove o Iron Manu, dok je Damon zaradio preko 20 milijuna za Bournove avanture.

Najplaćeniji je, ipak, Leonardo DiCaprio. On je unaprijed plaćen 25 milijuna dolara za film 'Vuk s Wall Streeta'!

Bradley Cooper pak uspješno podiže svoju zaradu i očekuje se da će za sljedeće filmove zarađivati između 15 i 20 milijuna dolara.

Najplaćenije žene filma su Sandra Bullock (20 milijuna za 'Gravitaciju'), Angelina Jolie (između 15 i 20 milijuna za Maleficent) te Jennifer Lawrence (10 milijuna za 'Igre gladi').

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook