Nove optužbe

Davala im je otkaze zbog bolovanja i odlaska na sprovode članovima obitelji: "Raditi za nju bilo je poput pakla"

Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) +0 Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) Galerija

Ellen DeGeneres našla se na udaru kritika prije nekoliko tjedana kada su njezini bivši zaposlenici počeli pričati medijima s čime su se sve morali suočiti dok su radili s njom.

Kritike na račun jedne od najpopularnijih voditeljica današnjice ne jenjavaju. Ellen DeGeneres i dalje je na udaru komentara svojih sadašnjih i bivših zaposlenika zbog svog odnosa prema njima.

Pogledaj i ovo Stephen Boss - 6 Zbogom tWitch! Preminuo omiljeni DJ iz emisije Ellen DeGeneres, policija ga je pronašla mrtvog u hotelskoj sobi nakon poziva zabrinute supruge

Deset njezinih bivših zaposlenika i jedan sadašnji u medije je izašao s tvrdnjama da je rad za slavnu komičarku bio poput pakla, no nisu htjeli otkriti svoj identitet zbog straha od tužbi i otkaza. Opisali su kako je okruženje u kojem su radili ili još uvijek rade bilo puno rasizma, straha i omalovažavanja.

"Takve se situacije događaju gotovo uvijek kada se kamere ugase. Ona se prikazuje potpuno drugačijom osobomn, no u stvarnosti je grozna", ispričao je jedan njezin zaposlenik.

Bivši Ellenini djelatnici istaknuli su kako im je davala otkaze zbog bolovanja, odlaska na sprovode članova svojih obitelji, a jedan od njih je otkaz dobio jer je na društvenim mrežama objavio selfie iz ureda. Postojala je i velika razlika između zaposlenika koje je preferirala i onih koje nije. Darovima bi obasipala bilo koga tko bi je oduševio, a ostale sve bi maltretirala te je time dovodila u pitanje odnose u svojoj ekipi.

"Ellen nije mozak svog showa, a ljude koji su zaslužni za njezinu emisiju omalovažava i iživljava se nad njima te ne želi priznati koliko joj pomažu te koliko je važno da svi budemo tim", pričaju njezini zaposlenici.

Mnogi od njih tvrde kako voditeljica nema nikakvu odgovornost, a bilo kakva greška dovodi je do ludila te krene vrištati na sve oko sebe. Tvrde da je u osnovi ona zla osoba koja se skriva iza simpatičnog lica voditeljice koju obožava cijeli svijet.

62-godišnja Ellen se posljednjih 30 godina u javnosti pokazuje kao topla i pristupačna osoba, a sve jače glasine o tome kakva je iza kamera ozbiljno bi mogle naštetiti njezinoj karijeri. Dok svi bruje o tome kakva je prema svojim zaposlenicima, čini se da Ellen ništa ne dira te uživa sa svojom suprugom Portiom de Rossi, s kojom je fotografi često uhvate u izlascima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene