Uraz Kaygilaroglu stekao je međunarodnu slavu u seriji "Ambasadorova kći", a njemu je upravo njegova kći Ada najvažnija u životu i odgaja ju s bivšom suprugom s kojom je u odličnim odnosima.

Galerija


Uraz Kaygilaroglu igra jednu od glavnih ulogu u seriji "Ambasadorova kći", a naočiti glumac je mnogim pripadnicima nježnijeg spola privukao pozornost. 

Vezani članci Neslihan Atagul Nakon glasina da je teška ovisnica zvijezda "Ambasadorove kćeri" otkrila zašto joj se život promijenio u samo jednom danu Neslihan Atagul i Kadir Dogulu Upoznali su se na setu serije koju je i hrvatska publika obožavala, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana!

33-godišnji Turčin, koji je utjelovio poslovnjaka Gediza Išiklija, rodio se u četvrti Kadikoy u Istanbulu, a kada je imao četiri godine preminuo mu je otac. Vikende i blagdane je provodio s bakom i djedom koji je prodavao igle za pletenje čarapa. Uraz bi mu često pomagao dok je prodavao na trajektima. 

Diplomirao je marketing na Sveučilištu Bilgi, a 2008. je započeo svoju glumačku karijeru. Tamošnjoj javnosti je postao poznat nakon uloge u komičnoj tinejdžerskoj seriji "Pis Yedili" koja je imala tek dvije sezone i dobila je mnogo loših kritika. 

Uraz je međunarodnu slavu stekao upravo serijom "Ambasadorova kći" iz 2019. koja se prikazuje u zemljama diljem svijeta, a glumca na Instagramu prati 2.2 milijuna ljudi. Zgodni Turčin nikada nije skrivao svoj privatni život pa je poznato da je prošle godine okončao brak s 28-godišnjom glumicom Melis Isiten. Sami su to objavili srpnju 2019.

Par se vjenčao 2014. i dvije godine kasnije je dobio kćer Adu. Nakon razvoda su ostali u odličnim odnosima pa neki kažu se ni ne primjećuje da više nisu skupa. O razlozima prekida ni Uraz niti Melis nikada nisu javno govorili, a glumac često dijeli njihove zajedničke fotografije na kojima je i njihova kći. 

Svojedobno su Isiten napali zašto ne obriše slike s bivšim mužem jer samo zbunjuje javnost. "Ja sam osoba koja voli gledati u svoju prošlost i gledajući je, pronalazim snagu u sebi", objasnila je tada. 

Osim izgledom Kaygilaroglu je postao miljenik žena i jer pokazuje koliko ga očinstvo ispunjava i da mnogo vremena provodi sa svojom kćeri. Svojedobno je ispričao da je zaplakao kada se Ada rodila i prvi put ju je primio u naručje. Otkrio je i da mu se ispunio san jer je oduvijek želio postati otac. 

U intervjuima ističe da je njegova ljubav prema kćerkici Adi nemjerljiva i nepredvidljiva te da se nikada neće miješati kada odraste u njene odluke o vlastitoj budućnosti. Uraz je nedavno raznježio obožavateljice kada je na svom Instagramu objavio fotografije na kojem ga njegova kći šminka, a s njima je bila i njegova bivša supruga, Adina majka. 

Nova fotografija 54-godišnje ljepotice u bikiniju bez teksta je ostavila i njezine upola mlađe kolegice, a lajkaju je milijuni!