instagram u transu

Sredila se za poziranje na balkonu pa pobrala komplimente, no pažnju je ukrao njezin bujni dekolte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Život na balkonu", napisala je Žanamari uz fotografiju te je pobrala brojne komplimente.

Žanamari Perčić ponovno je oduševila svoje obožavatelje fotografijom na Instagramu, a ovoga je puta pozirala na svom balkonu sa šeširom na glavi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

"Život na balkonu", napisala je uz fotografiju. Svi su komentirali kako je prekrasna, no pažnju je brojnima ipak ukrao njezin bujni dekolte.

Pjevačica se prije nekoliko dana na društvenim mrežama prisjetila i vremena prije krize koronavirusa, a podijelila je dosad neviđene fotografije koje pršte njezinim seksepilom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balcony life.

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Žanamari je nedavno fanovima otkrila i koje joj je trenutno najdraže mjesto u kući, ali i kako ne odustaje od održavanja top forme.

 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) +6 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Presudio im je bizarni kult kojim je on postao opsjednut, a bili su jedan od najmoćnijih parova

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene