Žanamari Perčić na Instagramu je objavila fotografiju s odmora na kojoj pozira u žutom badiću.

Galerija


Domaća pjevačica Žanamari Perčić uživa u vrućim ljetnim danima, a u skladu s time objavljuje i vruće ljetne fotografije na svojim društvenim mrežama.

Vezani članci Riba Riba ribi grize rep: Opuštao se na plaži kad je spazio ribu u plićaku, a onda je stiglo iznenađenje Ljeto na Instagramu (Foto: Instagram) Cure s Instagrama podijelile publiku, koja vam se verzija više sviđa?

Žanamari je tako na svom profilu na Instagramu obožavatelje počastila fotografijama s plaže, točnije iz plićaka, na kojima do izražaja dolazi njezina bujna pozadina, ali i poveća tetovaža kojom je ukrasila leđa.

"Opiši ovo", napisala je Žanamari uz objavu.

Fotografija je oduševila njezine obožavatelje, a većina ih ja zaključila kako njihova omiljena pjevačica izgleda sjajno.

"Ta plaža je vrh, a ti još veći, "Brutalno", "Prevruće za ovo vrijeme", "Jedna od najljepših slika", "Divota od pogleda", "Ubijaš nas", "Slika govori više od riječi", samo su neki od brojnih komentara.

Žanamari je ovih dana bila zgrožena prizorom koji je ugledala u moru, točnije smećem bačenim u njega, što je podijelila i na Instagramu. 

Opet rade po svom: Meghan i Harry donijeli odluku koja je razbjesnila Britance?